Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, budu Vám tu tabulku tady tak nějak průběžně kopírovat, ať jí pak nemusíme pracně hledat a jsme v obraze…
TESTOVÁNÍ PO KET:
4.2. @Tofik
5.2. @Evenka + @Petruš Z.
9.2. @HankaAdelka + @Bublina 83
10.2. @Snažilka8383
11.2. @Janička 1211
12.2 @Gabriela1234 + @medmenka
TI, CO NAŠLY NA TESTU :
@cristine
@eliska-st
TĚHULKY POTVRZENÉ DR. :
Holky jsem 5. den po transferu a už od včera mě bolí hlava. Znamená to, nebo mi straší ve věži?
Normálně na to netrpím.
Ahoj holky, tak jak se máte? pozítří se snad dozvím, kdy půjdu na odběr, v papírech mám s otazníkem pondělí nebo úterý….a dnes jsem píchla ten orgalutran a mám celý den hlad jako blázen ![]()
@Petruš Z. píše:
Ne ne, pockam na ten patek
Ja muzi slibila, proti sve vuli podotykam,
ze tentokrat nebudu testit. V patek pujdu na krev a dej se vule bozi. ![]()
@Evenka
to je jak u nás. Mně teda říkal, ať netestuju zítra, ale počkám aspoň na pátek, to budu 10. den po.
@Tofik už 10den? Všichni říkají, že 10 den je moc brzy
Nebo ne? Nebo to je jak u koho? Já jsem kdysy taky testovala takhle, ale vyšlo mi negativní a byla jsem z toho zničená. Pak jsem testla o týden později a už byl pozitivní. Tak teď to radši zkusim až tak jak mám. Ale i tak se začínám víc bát.
Jak to, že tenkrát jsem si byla jistá, že to dopadne dobře? Zatím co teď jsem plná obav?
@HankaAdelka bude to spíš jak u koho. Někomu se objeví už 8. den dušík a sílí. Já měla posledně 10. den ducha. Jasně, že dr. řekne, že dřív jak za dva týdny ne. Já jdu dva týdny po KET na krev a testy do caru. Ale nevydržím netestovat ![]()
Já to měla zase naopak. Minule jsem se hrozně bála, teď s tím počítám jako že to jasně dopadne, musí!, ale začínám se bát. Nemám ráda, když nevím na čem jsem
To vite, hrozne me cuka si test udelat, ale slib je slib. Takze jasno bude az tak v patek v jednu. ![]()
@Tofik Tak to vím o čem mluvíš
Taky nesnáším tu nejistotu. Jen se mě dneska zmocnila panika. Chvílemiimě bolí v podbřišku jako kdybych to měla každou chvilku dostat. A kdybych se nemodlila za těhu, dostala bych je jinak až příští týden. (Ms mi chodí nepravidelně zhruba po 33dnech) Tak mě ta bolest překvapila. ![]()
A čím jsem starší, tím víc se bojím a hlavně o dcerku. Asi to bude tím, že je vymodlená
Máte to holky podobně, nebo jinak?