Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janička 1211 Mně teda řekli, že týden po transferu žádný sex. Pak už to asi neva.
@Janička 1211 Po KETu mi nikdo nic neřekl. Jen, opatrujte se
To je všechno.
@Janička 1211 Mě bylo řečeno, že je zakázaný jen týden po transféru.
Tak ten týden to je tak normální to se dá pohodě zmáknout
ale celé těhotenství to musí být pro oba mazac.
Tak jsem si byla koupit lékárně test a Ascorutin, co mi bylo doporučeno tak uvidím jak dlouho vydržím pokušení ![]()
@Tofik jak špiním, tak mi dr. řekla že mám zvýšit dávku utrogestanu a koupit si Ascorutin ale nemám číst příbalový leták ![]()
Tak mě říct nečtěte příbalový leták, tak si ho zrovna přečtu
proč bys ho nemohla číst?
@HankaAdelka tak asi se nedoporučuje v těhotenství nebo při braní Fraxiparinu, já nevím, já to opravdu moc nečtu. Od doby co se léčím s neplodností a cpu do sebe pořád nějaké hnusy.
@medmenka ne to ne neboj. Mohou ho brát i ženy v těhu. Pod dohledem lékaře. Našla jsem to na netu. ![]()
Holky, děkuji za zodpovězení mé otázky. Jinak já příbalové letáky nečtu, pač jsem blbka a jsem schopná si všechny nežádoucí účinky vsugerovat. ![]()
@medmenka Nevím, ale je to pro ty co špiní nebo často krvácejí. Takže je dobře, že ho máš. A jak dlouho ho máš brát?
Holky co se týká toho sexu také nemám žádné info, ale my si to zakazujeme sami
a ještě jen prosím se chci poptat, sestra mě naštvala, že když sem tam byla na krvi v pátek tak. byla pozit. a objednala mě na utz kontrolu až 17.2:( no to je hrozný a koukala jsem a bude to 8+2 co si o tom myslíte? já si totiž říkám, že mi to připadá hrozně za dlouho prostě skoro za 3 týdny
a doteď nikdo ultrazvuk nedělal a tak zvažuju zda nemám příští týden zajít na UTZ ke svému Dr. já nevím
sem z toho marná.. taková doba a já nevím co se děje a neděje
![]()