Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
3.2.16 21:13

@HankaAdelka
já už stresuju pořád…bojim se, že mi v pátek doktor řekne, že mi ty injekce nezabraly a že nemám žádný vajíčka :( jak mám první IVF tak vůbec nevím co mám čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.16 21:22

@Vitalka Určo to vyjde a vajíčka budou :palec: Ještě jsem neslyšela o někom, kdo by stymuloval a neměl aspoň jedno v poho.
Nebo vy jo holky? A to za poslední dobu těch diskuzí prolystovávám docela dost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
3.2.16 21:26

@HankaAdelka Hani mam to stejne, budes se bat uz po zbytek zivota. Mam tri dcery a porad to budou me male krehke holcicky. :lol: A to uz jsou dve dospele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.2.16 21:27

@Vitalka to si taky pamatuju. Ale to asi člověk neví ani při 2. či dalším. Já teda měla štěstí, že jsem měla hodně a dvě várky mi ještě zamrazili. A chodíš na průběžné kontroly? Já tam byla myslím tak dvakrát, aby viděl v jakém to je stavu
@HankaAdelka Jak dlouho jsi po vložení broučka? Mě hodně píchalo tak 5 dní po vložení. Pak mě začala bolet prsa a dnes břicho skoro nic, prsa teď večer trochu. Tak snad dobrý, ale nevím. Beru kila prášků, který neznám, tak nevím, jestli to patří k práškům nebo těhu…Ani nevím, jestli bych to dostala s těmi hormony co beru. Myslím, že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.2.16 22:16

@Tofik
No já začala píchat v pátek a pozítří (v pátek) jdu na kontolu….a pak tam mám 11. 12 nebo 13 den otazník, že by nejspíš měl být odběr a vychází to na neděli, pondělí, úterý…a to když bude málo vajíček, tak do mě dají ještě nějaký hormony silnější nebo jak to je? do dneška jsem byla v pohodě a dnes mám pocit, že mám břicho jak ve 4 měsíci :)

@HankaAdelka
Já právě nevím, já mám bohužel jen jeden vaječník i vejcovod, takže někomu se jich udělá třeba 10 ale má oba dva, tak mám strach, abych vůbec něco měla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
3.2.16 22:48

@Evenka Je to hrůza. Pořád jen: dávej pozor, neskákej, neni ti zima/vedro, drž se ať nespadneš apod. 8o Je to živel, ale zbožňuji jí. Je to moje všechno :srdce: A když je nedej Bože nemocná, to snáším ještě hůř než ona sama :D Ale jsem šťastná, že jí mám. :*
Tý jó a mít to doma 3×? Velký obdiv :potlesk:
@Tofik vkládali mi ho 24.1. A chvíli mě břicho pobolivalo, ale to bylo tím. Teď jsem mela pár dní klid a dneska taková ta střední bolest, ale jen chvilkama a teď už malá. A teď spíš víc na straně, jakoby vaječníky. Tak nevím. Asi se moc hlídám. :nevim: Jsem z toho nějaká nervózní :D Snad zítra bude líp. Strašně se to vleče.
@Vitalka Určo půjdeš ještě několikrát na kontrolu UZ kde ty folikuli přeměří. Než tě vyšlou na odběr. Neboj za v času ti řeknou co a jak a kdyby rostli pomaleji (jako mě) přidají ti pár dní s injekci navíc. Proto možná tam máš ty otazníky. Já je taky měla. Rostli pomalu tak jsem brala injekce o dva dny déle. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
4.2.16 07:34

@HankaAdelka Ja si holky naplanovala hezky po sedmi letech, abych se nahodou nepredrela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
4.2.16 08:15

@HankaAdelka
aha, já právě myslela, že budu mít jen tu kontrolu v pátek a v pondělí půjdu na odběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.2.16 09:06

@Vitalka Neboj se, oni si to určo pohlídají. A že Tě břicho bolí, to je podle mě dobře, pže to znamená, že se tam něco děje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.2.16 09:10

@Tofik tak co, testovala jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.2.16 09:16

@Janička 1211 no jo, zkusila jsem to nakonec a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.2.16 09:26

Ahoj holky tak nevim jak vas ale bricho me neboli ani prsa proste normalni stav asi se z toho cekani zblaznim :zed: :think: je to nekonecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.2.16 09:27

@Tofik no ono je asi fakt brzy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.2.16 09:33

@Bublina 83 no, mě zase bolí jen břicho… Ale tak na smutnění snad máme ještě čas :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.2.16 09:36

Janička 1211

No to mas pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...