Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ceris tak špinila jsem skoro pokaždé, ale jen třeba první dva dny, bolest v kříži byla také pokaždé ale tentokrát je to prostě takové celé zvláštní. Jsem nafouklá a špiním skoro pořád.
@Snažilka8383 zaúkolovala jsem manžela až pojede dneska s práce ať mi koupí test a udělám si ho zítra ráno, zavolám si do CARU a zajdu na krev, protože zase nechci do sebe cpát léky jen tak pro nic za nic.
Jsem fakt naštvaná ![]()
@Janička 1211 já si každý rok říkám že teď už je to ten pravý rok a konečně se povede a zatím mě to nějak moc nevychází ![]()
@medmenka Pokud je to jiný, tak je to nadějnější
Uvidíš po ranním testu
Jak říkáš, ať nejíš léky zbytečně!
@ceris @medmenka stejně si myslím, že na tom něco bude, protože v různých diskuzích, kde jsem, otěhotněla velká spousta holek. Určitě víc, jak ten rok před tím… Akorát mě se to pochopitelně vyhýbalo.
@ceris @Snažilka8383 holky díky, dám určitě zítra vědět jak jsem dopadla. ![]()
@Janička 1211 tak to mě také, vždy jsem zůstala jedna z mála které se nepovedlo ![]()
@Gabriela1234 Taky už mám zpoždění. Ať se prcek brzy uzdraví. Hlavně to taky nechytni. Teď máme oslabenou imunitu ![]()
@medmenka držím palce, ať zítra dobře dopadneš
Už to zase chce pozitivní zprávy.
@medmenka ještě to může být dobré, teď jsem také zakrvácela cca 7. a 8. den. A už jsem to obrečela, a jak to přišlo, tak to i odešlo. Jen jsem přestala zavádět UTG a začala po dobu špinění polykat. Ale to asi víš. Samozřejmě ale nemohu říct, zda je to u mě dobré a zda to špinění právě neznamenalo něco špatného pro vývoj miminka. Dr. je na horách, ale stejně chtěla vědět, jak jsem včera dopadla a když jsem jí psala hodnotu, tak mi hned odpověděla, že ještě nemám lámat hůl a uvidíme v úterý na kontrole.
@f-l-e-a no moc tomu nevěřím, ale bylo by to fajn kdyby to klaplo, jsem s toho dost rozhozená. Utrogestan polykám zavádění mi nedělá dobře, vždy jsem se po zavádění dávala 14 dní do pořádku.
Tak vidíš, nakonec to bublinka třeba zmákne, jen je línější. Na úterý ti budu strašně moc držet palce. ![]()
@medmenka co bereš za léky? Já bych to s Estrofemem vůbec dostat neměla. Taky mě vadí co do sebe musím cpát a mám tušení, že zbytečně ![]()
@Janička 1211 to je dobře, že máš zpoždění
O ty koze jsem taky slyšela, nevím o tom čínským kalendáři zhola nic, ale myslím, že je to hodně i psychická záležitost. Rok kozy to nezachrání ![]()
@Tofik já beru Utrogenstan, Prednison, fraxiparin 0.3iu. estrofem jsem měla vždy v řízeném cyklu a také jsem nikdy přes utroš a estrofem ms nedostala, vždy to trvalo až 10 dní po vysazení než se mrcha rozjela. ![]()
@medmenka hmm, tak to čeká mě. Prednison taky beru. Ale místo utrouše mi dali Duphaston, který jsem si včera vysadila. Začala jsem mít nežádoucí účinky. Zítra jim to telefonicky oznámím, tak jsem zvědavá, co mi na to řeknou.