Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
8.2.16 08:58

HankaAdelka

Tak to je dobrý znamení třeba se ti zadarilo ;) aspoň někomu :palec: máš výhodu že nebudeš mít mimoděložní když nemáš vejcovody. Já mám jeden jsem po mimoděložním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 08:59

Dobré ráno dámy. Člověk tu chvíli není a tolik novinek! Podvodnice. Co náš plán?
@Bublina 83. Ani nedýchám a držím pěsti
@Gabriela1234 mrzí mě první negativní test, ale do pátku je ješě čas@HankaAdelka to špinění nevím nevím, přestalo to už?

Holky já si myslím, že tu MS nám blokují léky. Mě extrahexal, vám estrofem či co. Když jsem ho neužívala, přes utrouš jsem se vždycky rozkrvácel před termínem MS a špinila jsem snad celou dobu.

Holky pořád mne pobolívá ta hlava a od 8. dne mne píchá v podbřišku v jednom místě. Ta bolest jaksi vystřeluje, myslíte, že je to MS, která by už chtěla propuknout, ale nemůže? Máte to některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.2.16 09:02

Janička 1211

Po ET mi ho přítel picha do zadku. Tak pořad drobet doufám ale moc tomu nedavam jsem hroznej pesimista fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.2.16 09:07

Snažilka8383

Mě pichalo na jedné straně tak před 3 dny od té doby nic vůbec. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 09:13

@Bublina 83 ty budeš v 11 vědět výsledky? Já už to taky chcu mít za sebou. Je to strašný to čekání :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.16 09:14

@Snažilka8383 Špinila jsem v noci. Teď od rána zatím nic. Ale břicho bolí jako u ms. Zítra testnu tak jak mám a uvidím. Ale moc šancí si nedávám. Co jsem četla různé články, tak někomu ty léky brzdí ms a po ukončení léků se ms dostavila od 2-5 dnů. Ale spousta jich tam taky psalo, že jim ms léky nezastavili a ms se dostavila buď o den či dva dřív, nebo později. Takže je to individuální. Jak komu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.2.16 09:15

@Bublina 83 a není náhodou agolutin vyvolávačka na MS?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 09:16

@HankaAdelka ještě špiníš? Já s tím zkušenosti nemám. Ale radši už bych to dostala, než se cpát tím bordelem, který to brzdí :jazyk:
@Snažilka8383 mě píchalo v podbřišku dokud jsem brala Duphaston. V sobotu jsem ho vysadila pro nežádoucí účinky a od té doby v podstatě nic. A už s tím ani nepočítám. Všechny znaky byly způsobený těma hormonama, kterýma se cpu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.2.16 09:27

Snažilka8383

Jo po 11 ale zítra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.2.16 09:37

Janička 1211

Je na podporu žlutého tělíska a podpora proti potratu. Nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.2.16 09:41

@Bublina 83 no možná se pletu, ale co si tak pamatuju, tak to byla vyvolávačka MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.2.16 09:46
@Bublina 83 píše:
Je na podporu žlutého tělíska a podpora proti potratu. Nevím no.

Tak jsi měla pravdu, ale já taky :D je to na obojí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 09:48

Jak může být jeden lék jak na vyvolání MS tak proti potraru? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 09:51

@Gabriela1234 já beru tan extrahexal. Je to na řízení cyklu a na růst sliznice. Bez něj jsem špinila a MS dostala 2-3 dny dřív. Někde místo toho dávaj estrofem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
8.2.16 09:51

Holky plašíte se tady navzájem to vám k prosperitě vubec nepřidá, vždyť přeci špinění i krvácení je v počátku úplně běžné, ve 14 dnech to může být spojené s uhnizdováním a pak až do 3 měsíce to pořád nic neznamená.. zachovejte klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí