Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak to je dobrý znamení třeba se ti zadarilo
aspoň někomu
máš výhodu že nebudeš mít mimoděložní když nemáš vejcovody. Já mám jeden jsem po mimoděložním.
Dobré ráno dámy. Člověk tu chvíli není a tolik novinek! Podvodnice. Co náš plán?
@Bublina 83. Ani nedýchám a držím pěsti
@Gabriela1234 mrzí mě první negativní test, ale do pátku je ješě čas@HankaAdelka to špinění nevím nevím, přestalo to už?
Holky já si myslím, že tu MS nám blokují léky. Mě extrahexal, vám estrofem či co. Když jsem ho neužívala, přes utrouš jsem se vždycky rozkrvácel před termínem MS a špinila jsem snad celou dobu.
Holky pořád mne pobolívá ta hlava a od 8. dne mne píchá v podbřišku v jednom místě. Ta bolest jaksi vystřeluje, myslíte, že je to MS, která by už chtěla propuknout, ale nemůže? Máte to některá?
Po ET mi ho přítel picha do zadku. Tak pořad drobet doufám ale moc tomu nedavam jsem hroznej pesimista fuj.
Mě pichalo na jedné straně tak před 3 dny od té doby nic vůbec. ![]()
@Bublina 83 ty budeš v 11 vědět výsledky? Já už to taky chcu mít za sebou. Je to strašný to čekání ![]()
@Snažilka8383 Špinila jsem v noci. Teď od rána zatím nic. Ale břicho bolí jako u ms. Zítra testnu tak jak mám a uvidím. Ale moc šancí si nedávám. Co jsem četla různé články, tak někomu ty léky brzdí ms a po ukončení léků se ms dostavila od 2-5 dnů. Ale spousta jich tam taky psalo, že jim ms léky nezastavili a ms se dostavila buď o den či dva dřív, nebo později. Takže je to individuální. Jak komu.
@HankaAdelka ještě špiníš? Já s tím zkušenosti nemám. Ale radši už bych to dostala, než se cpát tím bordelem, který to brzdí ![]()
@Snažilka8383 mě píchalo v podbřišku dokud jsem brala Duphaston. V sobotu jsem ho vysadila pro nežádoucí účinky a od té doby v podstatě nic. A už s tím ani nepočítám. Všechny znaky byly způsobený těma hormonama, kterýma se cpu
Je na podporu žlutého tělíska a podpora proti potratu. Nevím no.
@Bublina 83 no možná se pletu, ale co si tak pamatuju, tak to byla vyvolávačka MS
@Bublina 83 píše:
Je na podporu žlutého tělíska a podpora proti potratu. Nevím no.
Tak jsi měla pravdu, ale já taky
je to na obojí
![]()
@Gabriela1234 já beru tan extrahexal. Je to na řízení cyklu a na růst sliznice. Bez něj jsem špinila a MS dostala 2-3 dny dřív. Někde místo toho dávaj estrofem.
Holky plašíte se tady navzájem to vám k prosperitě vubec nepřidá, vždyť přeci špinění i krvácení je v počátku úplně běžné, ve 14 dnech to může být spojené s uhnizdováním a pak až do 3 měsíce to pořád nic neznamená.. zachovejte klid..