Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabriela1234 Jééé fakt to tak máš? Já předevčírem v noci na sebe naložila vposteli všechno co bylo doma a furt jsem jektala zimou. Myslíš že to je příznak a neleze na nás chřipka?
Bože kéž bys měla pravdu.
@Bublina 83 to je škoda
ale ještě se to může změnit, já měla posledně ducha až 12.den, tak uvidíme zítra. Ale chápu Tě, já taky raději počítám s tím horším, abych mohla být jen příjemně překvapená ![]()
Holky, myslíte, že se nežádoucí účinky projeví hned nebo až po delším užívání? Jsem četla u toho Duphastonu, že se může objevit bolest hlavy a zhoršené vidění a souvisí to s mozkem.
@Gabriela1234 píše:
Petruš, vy jste taky měli genetickou kontrolu embryí?Jo, měli. Jinak bysme do toho nešli. Psala jsem i prim. Texlovi z Heliosu Brno a on mi odepsal, že právě při KET s PGD je ta úspěšnost 70% a že nám to určitě příště vyjde, že se nemáme obávat
On je prý taky moc šikovný. Škoda, že to máme skoro přes celou republiku
jinak bysme byli tam.
@Bublina 83 Ahojky. Tak já to taky nevydržela a testla. A taky nic
A to jsem 13den po ET.Ach jo. Nějak mě to sebralo. Ještě to zkusím v pondělí a v úterý. Ale mám fakt strach. ![]()
@Snažilka8383 píše:
@Gabriela1234 Jééé fakt to tak máš? Já předevčírem v noci na sebe naložila vposteli všechno co bylo doma a furt jsem jektala zimou. Myslíš že to je příznak a neleze na nás chřipka?Bože kéž bys měla pravdu.
Holky, taky to tak mám už tři noci. Dnes termín MS. Zatím nic. Ale neoslavuji, protože z předchozích zkušeností vim, že mi utroš MS brzdí, i když dr. tvrdí opak.
Holky, proč testujete dřív?? Pak jste třeba i zbytečně zklamané…
@Tofik Nene, já až ve čtvrtek, podle manuálu
to už bude 15 dní po KET a troufám si říct, že na 100% jasno.
@Janička 1211 to je dobře
mně dneska ráno bylo teda blbě. Motala se mi hlava, fuj.
To me mrzi tak snad se to jeste ukaze v krvi nebuj jednou se to musi podarit
Doufam
@Bublina 83 To opravdu moc doufám za nás obě. Vlastně za nás všechny. ![]()
Janičko jsem roura. Tak strašně jsem se těšila a teď… Tak nějak jsem doufala, že to bude stejný jako před lety. No a není. Tak teď už mi opravdu zbývá počkat do úterka. A modlit se. Někde jsem četla, že je nesmysl testovat před ms, ale až když neprijde. Tak snad to tak budu mít já. Ale je to těžký, když ms mám nepravidelně mezi 30-35 dni. A to nastane od zítřka. ![]()