Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabriela1234 píše:
Nemůžu odolat a začala jsem něco dělat na zahradě, tu něco ostřihnu, tam něco ostřihnu a jsem úplně grogy! Dělá se mi blbě a houpe žaludek. Fakt, nevědět o embryu, tak si myslím, že jsem nějak divně nemocná
to já funguji naprosto normálně až na tahání těžkých věcí, příznaky žádné jen odulá a zpomalená. ![]()
@Gabriela1234 no jo, jenže já to tak mám nařízený z imunologie. V normálním případě totiž stačí 400mg denně
@Bublina 83 Net : [Doba zahnízdění bývá u žen různá, většinou nastává až kolem data očekávané menstruace. Proto nemá cenu dělat si tento test dříve.] Tak to já právě myslela, že se uhnizďuje dříve.
Net : Hodnota hCG v těle budoucí maminkyběhem prvního trimestru velmi rychle narůstá. Jeho množství v krvi se zpočátku zdvojnásobuje každé 2-3 dny. Proto je možné, že těhotenský test může být negativní a druhý den již naopak pozitivní. Pokud těhotenský test ukáže zřetelné dvě čárky, je téměř stoprocentní jistota, že jde o těhotenství.
@Gabriela1234 oni tam píšou, že zahnízdění bývá u každé ženy jindy. Ale u většiny až kolem data ms. Tak jen doufám, že jsem ten případ ![]()
Ja taky porad cekam ze uz se to uhnizdilo ze budu spinit a jsem cista jak lilie
no uvidime ![]()
@Bublina 83 Některé ženy vůbec nešpiní. Já taky u prvního nešpinila.
Ahoj holky, tak jak se máte? Já si užívám poslední den a zítra jedu na odběr a fakt se těším
Jinak po 9 dnech píchání hormonů mám 4 kg nahoře….ale pořád si říkám, že to pak vychodím ![]()
@Vitalka tak ono je to různý, ale teď už budeš mít hormony pořád, takže radši počítej s tím, že to vychodíš po porodu
![]()
@Vitalka ahoj, už zítra? Tak tfujtfuj a jak se cítíš?
Mě dnes bolí břicho jak před MS ![]()
@Gabriela1234 máš můj obdiv. Učit nych se nezvládla. Musím dělat jen fajn věci co mě baví, abych se rozptýlila.
Ahoj holky tak dnes už bude snad líp. Vitalka tak ať máš hodně vajicek a hlavně ať ti pořádně dozraji. ![]()