Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky děkuji moc, že mi držíte palce…Cítim se super, nic mě nebolí, mám strašně energie a ještě jdu teď uklidit celý byt a pak jdu někam ven
zítra mám v půl 8 nástup, tak snad to bude dobré ![]()
Tak holky u mě je to asi v háji, začala jsem hodně špinit, dneska jsem 10 den za 2 dny by měla dorazit ms. ![]()
Medmenka: ještě vydrž, víš co se všude píše… a co mi tady holky taky říkaly - někdo to tak má a stejně těhotnej může být.. Rozhodne krev, jdeš ve středu? Nebo v úterý?
@ceris mám přijít až v pátek, ale myslím že do té doby se ms rozjede
jako ještě se nevzdávám, ale dost mě to teda sebralo.
Tentokrát je to od začátku takové divné, je to můj první KET v nativu.
Medmenka: nedivím se ti, že se bojíš, že to je v pr… nejsem na tom jinak. Ale furt si říkám, že přece můžem bejt ty výjimky, že i přes krvácení to klapne.. Já na KETu ještě nebyla, jsem po prvním ET a tuším teda, že KET mě čeká, pokud nějaký embryo přežije rozmražení. Jak jsi to měla předtím? MS takhle taky přišla? Nebo je to jinej průběh teď?
Holky, jak je možný, že se nedaří?? Plodný rok dřevěné kozy končí až dnes… Do toho jsme se všechny vešly, tak proč???
Holky je mi z toho už fakt smutno. Kde je teda těch šťastnejch úspěšnejch 30%?doprkvančic? ![]()
@medmenka nebudu ti dávat planý naděje, špinění nemusí nic znamenat, ALE máme svý zkušenosti, že. Uděláš si test dřív, abys věděla, co dál? V tomto případě bych to udělala i já. Případně bych zašla do CARu na krev už 12. den.
Těch šťastnejch 30% asi nepíše do diskuzí ![]()
A na kozu bych taky nespoléhala ![]()
@ceris tak špinila jsem skoro pokaždé, ale jen třeba první dva dny, bolest v kříži byla také pokaždé ale tentokrát je to prostě takové celé zvláštní. Jsem nafouklá a špiním skoro pořád.
@Snažilka8383 zaúkolovala jsem manžela až pojede dneska s práce ať mi koupí test a udělám si ho zítra ráno, zavolám si do CARU a zajdu na krev, protože zase nechci do sebe cpát léky jen tak pro nic za nic.
Jsem fakt naštvaná ![]()
@Janička 1211 já si každý rok říkám že teď už je to ten pravý rok a konečně se povede a zatím mě to nějak moc nevychází ![]()
@medmenka Pokud je to jiný, tak je to nadějnější
Uvidíš po ranním testu
Jak říkáš, ať nejíš léky zbytečně!
@ceris @medmenka stejně si myslím, že na tom něco bude, protože v různých diskuzích, kde jsem, otěhotněla velká spousta holek. Určitě víc, jak ten rok před tím… Akorát mě se to pochopitelně vyhýbalo.