Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
157
7.2.16 12:36

Holky děkuji moc, že mi držíte palce…Cítim se super, nic mě nebolí, mám strašně energie a ještě jdu teď uklidit celý byt a pak jdu někam ven :) zítra mám v půl 8 nástup, tak snad to bude dobré :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.2.16 14:25

Tak holky u mě je to asi v háji, začala jsem hodně špinit, dneska jsem 10 den za 2 dny by měla dorazit ms. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.2.16 14:43

Medmenka: ještě vydrž, víš co se všude píše… a co mi tady holky taky říkaly - někdo to tak má a stejně těhotnej může být.. Rozhodne krev, jdeš ve středu? Nebo v úterý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.2.16 15:01

@ceris mám přijít až v pátek, ale myslím že do té doby se ms rozjede :nevim: jako ještě se nevzdávám, ale dost mě to teda sebralo. :( Tentokrát je to od začátku takové divné, je to můj první KET v nativu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.2.16 15:47

Medmenka: nedivím se ti, že se bojíš, že to je v pr… nejsem na tom jinak. Ale furt si říkám, že přece můžem bejt ty výjimky, že i přes krvácení to klapne.. Já na KETu ještě nebyla, jsem po prvním ET a tuším teda, že KET mě čeká, pokud nějaký embryo přežije rozmražení. Jak jsi to měla předtím? MS takhle taky přišla? Nebo je to jinej průběh teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
7.2.16 15:49

Holky, jak je možný, že se nedaří?? Plodný rok dřevěné kozy končí až dnes… Do toho jsme se všechny vešly, tak proč???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.16 16:02

Holky je mi z toho už fakt smutno. Kde je teda těch šťastnejch úspěšnejch 30%?doprkvančic? :pocitac:
@medmenka nebudu ti dávat planý naděje, špinění nemusí nic znamenat, ALE máme svý zkušenosti, že. Uděláš si test dřív, abys věděla, co dál? V tomto případě bych to udělala i já. Případně bych zašla do CARu na krev už 12. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
7.2.16 16:05

@Gabriela1234 no tak ty statistiky by mě docela zajímaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
7.2.16 16:06

@Snažilka8383 taky bych řekla, že 30% to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.2.16 16:07

Těch šťastnejch 30% asi nepíše do diskuzí ;)
A na kozu bych taky nespoléhala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.2.16 16:10

@ceris tak špinila jsem skoro pokaždé, ale jen třeba první dva dny, bolest v kříži byla také pokaždé ale tentokrát je to prostě takové celé zvláštní. Jsem nafouklá a špiním skoro pořád.

@Snažilka8383 zaúkolovala jsem manžela až pojede dneska s práce ať mi koupí test a udělám si ho zítra ráno, zavolám si do CARU a zajdu na krev, protože zase nechci do sebe cpát léky jen tak pro nic za nic. :( Jsem fakt naštvaná :zed:

@Janička 1211 já si každý rok říkám že teď už je to ten pravý rok a konečně se povede a zatím mě to nějak moc nevychází :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
7.2.16 16:16

@Gabriela1234 bereš utrogestan??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.2.16 16:16

@medmenka: achjo. Nezbývá, než držet palce, že třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.16 16:18

@medmenka Pokud je to jiný, tak je to nadějnější ;) Uvidíš po ranním testu :hug: Jak říkáš, ať nejíš léky zbytečně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
7.2.16 16:21

@ceris @medmenka stejně si myslím, že na tom něco bude, protože v různých diskuzích, kde jsem, otěhotněla velká spousta holek. Určitě víc, jak ten rok před tím… Akorát mě se to pochopitelně vyhýbalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí