Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Snažilka8383 Špinila jsem v noci. Teď od rána zatím nic. Ale břicho bolí jako u ms. Zítra testnu tak jak mám a uvidím. Ale moc šancí si nedávám. Co jsem četla různé články, tak někomu ty léky brzdí ms a po ukončení léků se ms dostavila od 2-5 dnů. Ale spousta jich tam taky psalo, že jim ms léky nezastavili a ms se dostavila buď o den či dva dřív, nebo později. Takže je to individuální. Jak komu.
@HankaAdelka ještě špiníš? Já s tím zkušenosti nemám. Ale radši už bych to dostala, než se cpát tím bordelem, který to brzdí ![]()
@Snažilka8383 mě píchalo v podbřišku dokud jsem brala Duphaston. V sobotu jsem ho vysadila pro nežádoucí účinky a od té doby v podstatě nic. A už s tím ani nepočítám. Všechny znaky byly způsobený těma hormonama, kterýma se cpu
Je na podporu žlutého tělíska a podpora proti potratu. Nevím no.
@Bublina 83 no možná se pletu, ale co si tak pamatuju, tak to byla vyvolávačka MS
@Bublina 83 píše:
Je na podporu žlutého tělíska a podpora proti potratu. Nevím no.
Tak jsi měla pravdu, ale já taky
je to na obojí
![]()
@Gabriela1234 já beru tan extrahexal. Je to na řízení cyklu a na růst sliznice. Bez něj jsem špinila a MS dostala 2-3 dny dřív. Někde místo toho dávaj estrofem.
Holky plašíte se tady navzájem to vám k prosperitě vubec nepřidá, vždyť přeci špinění i krvácení je v počátku úplně běžné, ve 14 dnech to může být spojené s uhnizdováním a pak až do 3 měsíce to pořád nic neznamená.. zachovejte klid..
@Bublina 83 aha. U nás se volá na výsledky ten samej den po 12 hodině. Tak to máš nervák ![]()
Nevím já ty léky nevyrabim ani nejsem doktor. Jani má pravdu ![]()
@Snažilka8383 píše:
Jak může být jeden lék jak na vyvolání MS tak proti potraru?
Taky se mi to nezdálo, tak jsem si přečetla příbalový leták.
Spíš doktora sto let za opicema
v IVF by mi to určité řekli hned ten den po odběru. Dohaduj se z blbem když ti píše neschopenku. ![]()