Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
8.2.16 10:01

S těma lékama to je složitý, co. To je stejný jako s duphastonem a estrefonem, který nemají s podporou oplodnění nic společného, neurčí-li lékař jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.2.16 10:03

Tofik

Duphaston je proti krvácení ne a estrofem na sliznici pokud vim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
8.2.16 10:05

@Tofik tak s podporou oplodnění určitě ne, ale na podporu uhnízdění a udržení ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 10:21

@Janička 1211 myslela jsem otěhotnění. Když chce někdo přirozeně…aspoň z těch letáků to moc nevyznívá. Neurčí-li lékař jinak. Ale u nás je to všechno jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 10:23

@Bublina 83 :mrgreen: já k obvoďákovi vůbec nechodím. Je to ztráta času. Ví prd a paralen si můžu koupit sama. Neschopenku mi dali přímo v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.2.16 10:50

Snažilka8383

Já ji mám ale od gyndare v IVF mi ji taky nabídli měla jsem ji vzít od nich. Takhle beham ke dvoum doktorum jak idiot :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 11:31

Holky pozítří jdu na krev. Mám nervy v kýblu. Už mě ani neuklidňuje pocit toho, že si lebedím doma, zatímco jinak bych makala v práci. Jste taky nervózní? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
8.2.16 12:03

@Snažilka8383 Se ti nedivím, vždyť to čekání je pekelný. Zas ale UŽ pozítří budeš mít nějakou jistotu. Máš doma co dělat? V práci by to zas rychlejc utíkalo, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.16 12:50
@cristine píše:
Holky plašíte se tady navzájem to vám k prosperitě vubec nepřidá, vždyť přeci špinění i krvácení je v počátku úplně běžné, ve 14 dnech to může být spojené s uhnizdováním a pak až do 3 měsíce to pořád nic neznamená.. zachovejte klid..

Ale všude píšou, že uhnizďování je 6-8den po transféru, nebo ne?
Tak jsem byla ráda, že to ráno přestalo a před obědem to opět začlo. Chjo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 13:02

@HankaAdelka to sice ano, ale jsou mamky, který špiní i dlouho poté. Prostě musí ležet a nožky nahoru, no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 13:17

@ceris jsem ráda že jsem doma. Rozhodně jen neležím, pomáhala jsem kamarádovi uklízet byt při stěhování, vařím, chodím se psem a tak. V práci bych senesoustředila a za neustálé googlování těqhu příznaků by mě ještě vyhodili :-) Ty chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.16 13:20

@Tofik Tak to u mě nehrozí, ležet a nožky nahoru :mrgreen: Vždyť to znáš. Mám doma jednoho prcka. A taťka je pracovně mimo domov. Takže nožky nahoru jedině večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.2.16 13:25

A tak jsem si koupila čokoládu a půlku jsem spořádala na jednou. Mám být v klidu no né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.2.16 13:29

Ahoj holky, tak jsem po odběru a mám 9 vajíček :) mám fakt radost :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.2.16 13:32

@Vitalka paráda!! Tak teď všechny pěkně napíchnout a pozorovat a za pár dní šup k mamince :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí