Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dnes odpoledne bych měla jít na KO a tam už prostě musí být vidět něco více než jen gestační váček. Jenže jsem včera večer začala z ničeho nic hodně krvácet. Trvalo to asi půl hodiny, teď už jen špiním. Nic dobrého to ale určitě neznamená. Volala jsem dr., zda tam mám vůbec jezdit, ale prý ano, sice je šance pořád malá, ale přeci jen tam mimi může být. Je fakt, že při minulém těhotenství jsem takto začala krvácet asi v 9. týdnu a nakonec z toho byl hematom, který mě trápil až do 16.tt. Ale dobré zprávy dnes už bohužel nečekám, tak snad aspoň bude možné jít brzy do dalšího a úspěšnějšího KETu. Nejradši bych hned další cyklus, ale pochybuji, že HCG tak rychle klesne…
@f-l-e-a právě, 12 den by už mělo být něco vidět a hlavně to špinění mluví za vše.
Tobě moc držím palce ![]()
@Snažilka8383 všechny informace se mi totiž nějak slily dohromady… Takže je to u tebe ještě nadějné…
@HankaAdelka No podle mě jsou to teda pěkný blbci u vás v CARu
měli vám říct, že úspěšnost transféru se pohybuje u nich v centru kolem, já nevím plácnu 50%, že výsledek není jistý a že je lepší si zamrazit. Tak to mě mrzí ![]()
To doufám
že to klapne
jinak budu muset zpátky do práce vydělat na další pokusy leze to do peněz ale co by jsme pro mrnousky neudělali že ![]()
@markyj ale oni mi to řekli, že úspěšnost je pouhých 30% To bylo moje špatný rozhodnutí. Já jsem za to teď zaplatila a v dalším pokusu si už je nechám zamrazit. Nesmíš se na ně zlobit.
Oni jsou na mě hodní a doktorka mi teď volala, že mám prášky vysadit a na další konzultaci se domluvíme co dál.
@Bublina 83 No tak tohle právě mě teď čeká. Takže na další pokus nepujdem dřív než asi za tři měsíce. (Doufám tedy
) ![]()
@Janička 1211 To mě taky. Ještě tím, jak se začalo testovat mimoplán, tak jsem ztracená. Ale vypadá to, že nám to asi nevyjde žádné, takže můžu politovat všechny hromadně.
K tvému dotazu. Bolí mě břicho a začíná se něco dít. Vypadl ze mě černej cucek, tak nevím. Zítra jdu na krev.Ty testneš teda kdy?
@Snažilka8383 to nemusí nic znamenat. Mohla to být sražená krev z prasklý žilky. Na zítra ti držím palce, ať to prolomíš a uděláš mi cestičku na čtvrteční testování
![]()
@Gabriela1234 tak to je fajn
budeš mít řízený cyklus nebo nativ??