Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vitalka já bych doufala v to, že se emryjko uchytí u mnė. Zázraky se dějí
Ale to je můj názor. To je tvé 2. IVF? A někdo těch 30% tady musí zachránit!
První IVF…stimulovala jsem puregonem 8 dní a měla jsem ještě orgalutran, začínala jsem 2 den menstruace a na 1 kontrole jsem byla v pátek a v pondělí jsem měla odběr.
@Gabriela1234 je to spíše vzácné a týká se to zamlklých těhotenství, radši nečíst. Já to četla, ale radši rychle přestala.
Snažilka: jestli je nějaká spravedlnost, v té matce přírodě, nebo kde, tak se zítra dozvíš jiný výsledek, než teď čekáš. Kéžby. Ale vím, že jsi v realitě a asi se v tomhle znáš dost dobře. A já stejně chci věřit, že se pleteš, no. Určitě napiš, budeš-li mít sílu. A další drink kdyžtak, nebo na 9 měsíců útrum
Já to včera taky zapila a kafe jsem si dala pořádný, když už tak už.
Pořád nevím, co se mnou teď budou dělat, jen lehce špiním (hnědá barva), ms podle mě byla už. A z toho, co píše flea - uf, těžký. Takže fleo, držím palce, na všechno, co přijde a lehký to asi nebude ![]()
@Vitalka píše:
@Snažilka8383První IVF…stimulovala jsem puregonem 8 dní a měla jsem ještě orgalutran, začínala jsem 2 den menstruace a na 1 kontrole jsem byla v pátek a v pondělí jsem měla odběr.
Ahoj takhle jsem před minulým rokem na tom byla stejně, akorát jsem nevěděla že čím dýl udělají transfér že je to lepší. Dneska mi spinká 10 měsíční holčička v postýlce. no a aby toho nebylo málo tak za 8 týdnů mám termín čekáme chlapečka teda přirozeně, tři měsíce po porodu jsem nějakým zázrakem otěhotněla. Takže zázraky se dějí. Budu držet palce at to vyjde vím čím procházíš vlastně vy všechny omlouvám se že vám lezu do diskuze.
Tak to je neskutečný…moc gratuluji…tak pokud do zítřka vydrží, tak to asi risknu
@Vitalka píše:
@Monica RTak to je neskutečný…moc gratuluji…tak pokud do zítřka vydrží, tak to asi risknu
Děkuju, jenom ještě ti povím na transfér jsem došla v předklonu jak mi bolelo břicho měla jsem po tý stimulaci neskutečně oteklé vaječníky, takže naší holčičce se k nám doopravdy chtělo ![]()
@Monica R ahojky, vůbec se neomlouvej, teď tady potřebujeme číst dobré zprávy. Jsi na tom stejně jako moje švagrová. Syn se jim povedl na poslední pokus, protože dr. už nevěděl co s nimi, a už si to platili sami, stálo je to celkem 250 000. A když mu byli dva roky a dva měsíce, narodila se mu sestřička, samozřejmě počatá přirozeně.
@Janička 1211 píše:
@Monica R ahojky, vůbec se neomlouvej, teď tady potřebujeme číst dobré zprávy. Jsi na tom stejně jako moje švagrová. Syn se jim povedl na poslední pokus, protože dr. už nevěděl co s nimi, a už si to platili sami, stálo je to celkem 250 000. A když mu byli dva roky a dva měsíce, narodila se mu sestřička, samozřejmě počatá přirozeně.
No nám se tedy povedla holčička na první pokus Ivf a to jsme do toho šli s tím že moc šancí nemáme, já jsem ještěpřed ivf zvládla brát troje antibiotika na chronický zánět močových cest, který jsem brala skoro každý měsíc rok nemohla jsem se toho za boha zbavit, pak někdo poradil brát vobenzim a to mi pomohlo a dokonce jsem se i dočetla že některý Cary to i doporučují měsíc před Ivf to brát. Na hormony jsem skoro neregovala po punkci mi řekli že vůbec nevěřili že ze mě něco vytáhnou, vytáhli 5 vajíček z toho se jedno oplodnilo, noc před transférem jsem si myslela že je moje poslední jak mě strašně bolelo břicho takže když na mě osmý den po transféru vykouknul duch na testu vůbec jsem tomu nechtěla věřit. no a v loni když jsem v den ms zvracela po ránu tak jsem hned běžela koupit test tak jsem byka v šoku když už tam byli rovnou dvě čáry ![]()
Monika R: Takže možný je naprosto všechno
To je super, že jsi sem napsala, pozitivní zprávy jsou nutný ![]()
Janička: ty jo, to je snad lepší ty prachy nepočítat, co
Ale dobře to dopadlo, tak to je super.
Přesně, správně řečeno všechno je možný všem moc držím palce at se dočkáte miminka a nečekáte už moc dlouho.
@ceris no a kdybys viděla, jak se chovala, tak je zázrak, že se jim to vůbec povedlo, u obou dětí. Naštěstí jsou obě zdravé. Zítra vám napíšu jiný pravdivý příběh. To budete koukat. Teď jdu spát. Dobrou noc všem
Janička - to tak bývá, no, pak v tom hledejme logiku, když v tom není
Dobrý sny a zítra teda napiš, jsem napnutá ![]()
@ceris ahojky.jasne,testovat budu až tak v neděli nejdřív.. Zatím se budu tvářit, že je.vse v pořádku a užívat si ten pocit.. ![]()