Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jani, jistý to ale ještě není, ne? Nebo jo?
Vitalka: paráda, že to dopadlo, držím palce, aby se dobře chytlo!
I s tuňákem ![]()
@ceris Kočko, je to jistý. Kvůli bolestem jsem udělala i TT, abych to zbytečně utrošem neoddalovala. Mám břicho jak časovanou bombu, nechtěla jsem čekat do zítra.
Holky to je mi moc líto…chtělo by to nějakou pozitivní zprávu ![]()
YvonneP: ale to je brzo, ne? Nebudeš se zbytečně nervovat, že tam třeba ještě nic nebude? Protože přece nemusí být… nebo jakou máš předchozí zkušenost?
@ceris jojo, je to asi brzo, no já jsem nikdy zatím neotehotnela, takže jsem nikdy neviděla dvě čárky… ![]()
@ceris ale co jsem četla, tak je to hodně individuální. Někdo tam.vidi dálnici už osmý, někdo až 14.den.ja jsem zatím vždy do desátého dne dostala MS, takže asi tak. ![]()
YvonneP: rozumím, tak snad to teď bude jinak! Já se těch testů dřív bojím z toho důvodu, že mohou být pozitivní nebo bych viděla ducha a pak to třeba není nakonec pravda. To zklamání musí bejt pak ještě horší než to nevědět a vyčkat fakt na krev. Ale každej ví, jak je to pro něj dobrý.
@ceris tak takhle sem to přesně měla já při obou minulých transferech. Začala jsem osmý den a dobrý a najednou začala ta druhá slábnout. Proto jsem teď chtěla počkat… Viz. důkaz.