Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
11.2.16 10:19

@HankaAdelka ne tak to jsem neslyšela :think: a doufám, že to není pravda já se protahuji každé ráno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.2.16 10:26

@Vitalka ale jdi se třeba aspoň projít, jestli jsi doma, trošku prokrvit dělohu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.2.16 10:34

@Vitalka to je super, že jsi tak opecovavana… Já bych se doma zbláznila… Musím furt něco vymýšlet, abych na to nemyslela…pěkně odpocivej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.2.16 10:36

@YvonneP já to mám taky tak, já raději chodím do práce, protože mi přijde že jsem ve větší psychické pohodě než když jsem doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
11.2.16 10:42

Vitalka- první 3 dny jsem jen ležela s nohama nahoře a najedla se došla na záchod a zas. a pak jen krátké procházky nebo něco zařídit ve městě.. šetři se.. držím ti palcee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.2.16 10:55

Asi si akorát dojedu pro něco k obědu….akorát jsem ještě nevymyslela co si koupím…co budete obědvat vy ať mi uděláte nějaký chutě…já měla rano akorát řecký jogurt a kousek čerstvého ananasu a nějak nemám na nic chuť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.2.16 12:42

Ahoj holky, tak jsem zase pěkně vytočená… :cert: :cert: :cert:
test opět negativní. Takže si nemyslím, že by byla změna… I když dr. je jiného názoru. Teď jsem volala do CARu a říkal, že nemám utroš vysazovat. Že za tři dny mám udělat další test a vysadit až pak. Prostě mi nevěřil, že mi utroš MS brzdí. prý to není pravda. Pěkně mě naštval. Bere to podle tabulek, ale svoje tělo nejlíp znám já… :roll: :roll: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: Asi mi to břicho bouchne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.2.16 13:17

Janička 1211

Tak ještě vydrz třeba za tři dny tam opravdu něco bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.2.16 13:18

@Janička 1211 a neudělal Ti ani krev???kolikátý jsi prosím den po ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.2.16 13:24

No, já právě slyšela, že tím jak se protahuješ, napínáš břišní svaly. A to prý není moc dobrý. Ale samozřejmě nevím co je na tom pravdy. Proto se ptám Vás :D
@Janička 1211 To mě mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.2.16 13:28

Janičko. Mě utroš ms nezastavil. Začalo to 2dny špiněním a pak se to rozběhlo. Takže asi jak u koho. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.2.16 13:32

Neříkal, že bych měla přijet na krev. Jsem dnes 15ý den po KET, ale den KETu nepočítám. Ale už to stejně řešit nebudu. Utroš jsem sice nasadila zpátky, ale na to ohled brát nebudu. Myslím, že je naprosto jasný, že už by tam muselo něco být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.2.16 13:33

@HankaAdelka Ano, máš pravdu, jak u koho. Já mám vyzkoušeno, že mi to brzdí. Ale dr. se se mnou hádal, že to není možné… Včera jsem ho vysadila a dnes zase nasadila, no to v tom budu mít pěkný hokej… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.2.16 13:36

@HankaAdelka Mne ano, kdyz jsem vysadila treti den prisla ms, do te doby cisto pusto. :roll: Takto to bylo pokazde, kdyz pokus nevysel. Jednou vysel, to jsem spinila stridave od tretiho dne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
11.2.16 13:43
@cristine píše:
Gabriela1234- je to fajn nápad :) holky my to zas máme, že se v tom tak trochu cítím sama několi dní tu ted pořád chodím říkám jak jsem na nervy a jsem strašně startovací a přítel na mě, že na něj jako nemusím být protivná a co on má asi dělat že sem nervní, ať nejsem.. předevčírem mi totiž bxlo opravdu docela blbě od žaludku prsa hrozně bolela a ted už dva dny mě moc nebolí tak pořád nějak tak trošku brečím azoufám, že mám jít na KO až ve středu, jsem z toho nešťastná a on prostě pořád zachovává klid, že to nějak dopadne a to je to už 6. pokus a ten předešlý dopadl dost drastickou revizí po ZT.. je minule mu taky ukápli slzy když já už byla smutkem bez sebe, ale ted je jak chladák.. je z toho na nervy, ale nedává to najevo.. to je hrozný..

holka, to jsme na tom stejně. Taky mám pocit, že jsem na to sama. Manžel mi před KETem řekl, že kdyby to nevyšlo, ať z toho hlavně nedělám tragédii. Opora jako řemen, fakt. No a po neúspěšných testech se chová jako by se nic nestalo. Já bych tak chtěla, aby mě sám od sebe objal s dílel se mnou ten neúspěch :,( se nedočkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí