Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
10.2.16 22:33

Jani, já bych z toho byla úplně na nervy a jak jsem rozenej pesimista, tak bych si pořád říkala, že to stejně není pravda atd atd. Na druhou stranu - teď tady machruju a možná že po prvním ketu budu dělat testy taky.. Co tvůj muž, jak to nese, že to nevypadá dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
10.2.16 22:44

@ceris nese to blbě. Je mu 34, je o 4roky mladší. Ale co se dá dělat. Když jsme spolu začali, děti jsem už nechtěla. Prostě se s tím musí smířit, že už žádný mít nebude a nebo si musí najít mladší. Každopádně já si teď hodlám začít užívat zhýralého života. Co jsem si odpírala tři roky, tak si to vynahradim. O víkendu se opiju a dneska jsem i kouřila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
10.2.16 22:52

Janička: se ti vůbec nedivím, 3 roky, ty jo, strašlivý. A myslíš, že není ani pidi šance, že ještě otěhotníte zázračně přirozeně? Víš jak to někdy bejvá…
Asi moc do chlapů nevlezem, bádám nad tím, jak moc to řeší, protože můj muž vypadá, že neřeší. Ale já tomu nějak nevěřím, dyť to mají v popisu práce - mít potomky. Musí to s nima mávat. Tak držím i tomu tvému, aby to nějak zpracoval a i tak užíval život, zhýrale :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
10.2.16 23:07

@ceris můj dává city najevo, všechny. Takže tohle už obrečel. A víš jak, vidět chlapa brečet… Místo, aby utěšoval on mě, bylo to naopak. Zázraky se sice dějí, ale asi ne v našem případě. Moje protilátky se dají řešit pouze IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
10.2.16 23:34

Takže držíš ty, ty jo, tak to je zátěž jako prase - hormony, nervy z toho všeho a dáváš oporu. Tak pevně věřím, že máš i zdroje pro sebe, kde dostáváš zas ty. Můj muž věří, že to dopadne, nepřipouští neúspěch, natož nějaký extra pocity. Jediný co řeší je, že má strach o mě, aby mě to moc nedrtilo, i ty léky atd. Ale co, rozhodla jsem se svobodně, počítám s tím, že mě to zrasí. Snad ne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
11.2.16 00:01

@ceris No můj věřil od začátku, že to vyjde. Nedokázal si připustit opak. To já jsem spíš byla nohama na zemi a po neúspěchu s pozitivními testy se skládala k zemi. Asi proto to už dnes neustál. Vždycky v podporoval mě, teď už potřeboval upustit páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
11.2.16 00:12

Ještě že jsou na tyhle situace vždycky dva, viď. Jakože když jeden už nemůže, druhej naskočí. A ráda čtu, že nemusíš držet pořád ty. Přece jen - tvýmu muži nikdo do těla nic nepral, a vono se to nezdá, ale i tohle v tom je náročný dost, se mi zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.2.16 08:03

@Janička 1211
Ty vado, no tak to je masakr, tak to je opravdu horší, než tam nemít nic na tom testu.tp je pravda.tak já raději taky počkám.. Jednou jsem měla naznak, ale to byla ta injekce na vyvolání ovulace…
Mám taky hodně citlivého manžela a také to nese hůř, než já…jsou to bobanci :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
11.2.16 08:07

@ceris @Janička 1211 Holky zlate, vim jak je to strasne tezke, mam take mladsiho partnera, ktery velmi touzi po diteti, statecne se mnou bojuje, ale vidim, jak pri kazdem neuspechu trpi. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.2.16 08:30

Holky přeji Vám i Vašim partnerům pevné nervy. Páni, je to fakt síla. Ten Můj je zas pravý opak. Drží to v sobě. To, že miluje mě i naši dceru říct umí, ale jinak se tváří jak skála a vše si vybíjí v práci. Brečet jsem ho viděla jen jednou, a to když se nám Adélka narodila. :oops:
Jen jsem chtěla říct, jak Vás obdivuji. Vás všechny. Jste velice statečné. Jen tak dál. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.2.16 08:58

Ahoj holky jak se dnes máte? Já jsem si to taky neuměla představit, jak to bude snášet přítel, ale je fakt skvělej, když mi včera v laborce řekli, že to 1 embryo zvládlo, měl slzy v očích….ale obskakuje mě, a když jsem teď do telefonu nadnesla, že vyperu a vyžehlim, tak mi sdělil, jestli jsem se nezbláznila, ať si lehnu, dám si dobroty k posteli a odpočívám. :)
Jsem šťastná, že si za 2 měsíce vezmu toho báječného chlapa.

Takže všem holkám přeju, ať mají doma takovou psychickou oporu jako mám já, protože je hned vše lepší…

Hezký den holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
11.2.16 09:24

Gabriela1234- je to fajn nápad :) holky my to zas máme, že se v tom tak trochu cítím sama několi dní tu ted pořád chodím říkám jak jsem na nervy a jsem strašně startovací a přítel na mě, že na něj jako nemusím být protivná a co on má asi dělat že sem nervní, ať nejsem.. předevčírem mi totiž bxlo opravdu docela blbě od žaludku prsa hrozně bolela a ted už dva dny mě moc nebolí tak pořád nějak tak trošku brečím azoufám, že mám jít na KO až ve středu, jsem z toho nešťastná a on prostě pořád zachovává klid, že to nějak dopadne a to je to už 6. pokus a ten předešlý dopadl dost drastickou revizí po ZT.. je minule mu taky ukápli slzy když já už byla smutkem bez sebe, ale ted je jak chladák.. je z toho na nervy, ale nedává to najevo.. to je hrozný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.2.16 09:38

@Gabriela1234
dobře, nebudu dělat nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.2.16 10:14

@Vitalka Nic nedělej! Vím, že se cítíš dobře a plná sil, ale ale… víš, že máš aspoň týden odpočívat a nic nedělat. A pak jen zlehounka a nic náročného. ;)
@Gabriela1234 Tý jó, to je skvělý nápad. Držím palečky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.2.16 10:17

Holky taky jste slyšeli o tom, že by se těhulky (asi jen v ranném počátku) neměli protahovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí