Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabriela1234 Já myslím, že ne. Krásně mě to uklidnilo a dodalo myšlenku, že momentálně mám víc rozumu než dr. v CARu. Ještě, že už tam nemusím. To bych mu asi něco musela říct.
@Gabriela1234 To víš, že budu. Jen nebudu mít tolik času, až budu v práci. Ale tak na mě mysli a pak mi to pošli do SZ, abych nezapomněla a nebo nepřehlídla. Ale fandit vám budu pořád.
@Gabriela1234 Ok, ale to bych měla nějak přijmout, nebo ne?? ![]()
Janička 1211 - dojdi si ke svému dr. na gyndu na krev a netrap se prosím, zas je hezké že tomu dává doktor šanci, třeba u mě utrogestan nazdrží ms totál, začala jsem vždy hodně špinit a rozjelo se to po vysazení a pokud nešpiníš.. nezahazuj to.. bojuj do poslední chvíle.. zítra je pátek teprve zadji si na krev a uvidíš neztrácej naději ![]()
Holky doporučíte mi nějaký romantický film??? já už nevím, jak se mám zabavit….a musím být teď v posteli, protože mě bolí břicho ![]()
@Vitalka já znám jen ty staré, když mě to ještě bralo. Zbožňovala jsem Hříšný tanec a Ledové ostří. A četla jsem P. S. Miluji Tě, ale to je i dost smutný, to bych teď nedoporučovala. Spíš nějakou komedii ![]()
@Tofik Jé, já taky kdysy četla P. S.Miluji tě. Moc krásná knížka. Viděla jsem i filmové podání, ale nic moc. Kniha je kniha ![]()
@HankaAdelka ta je krásná, viď. Já u toho bulela jak želva. Kolegyně mi říkala, že u filmu brečela a já si myslela, že je to nějaký romantický cajdák, ale knížka mě mile překvapila. Film jsem ani neviděla
@Tofik Jj, taky se mi stávalo, že jsem přes slzy neviděla na písmenka
Film byl hrozný. Ten nesnestál za nic.
Tak holčiny, jak se dnes máte? Co nového? ![]()
@HankaAdelka
Ahojky, už mě to ležení moc nebaví, tak dneska půjdu s kámoškou aspoň na kafe a pokecat….zvětšovaly se vám po utrogestanu prsa?
@Vitalka Tak to netuším. Myslím, že mě tenkrát ne. Nebude to spíše tím těhotenstvím?
@HankaAdelka
mně to přijde divný, ve středu byl transfer, to je strašně brzo