Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
13.2.16 10:45

Jani, ty teda ty doktory vůbec neposloucháš ;) Ale já se ti ani nedivím. Ty si teda klidně nevěř a já věřit budu. Hlavně ti budu přát, aby už bylo nějak jasno, protože tohle je nejhorší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
13.2.16 10:51

@ceris Tak v tomhle případě už poslouchat nemusím. 15ý den po transferu by už na testu muselo něco být, nebudeme si přeci nic nalhávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
13.2.16 10:59

Janička: no, to je bohužel krutý fakt. Ale je to tak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.2.16 11:01

Ceris: Koukám, že to bereš pozitivně a to Ti závidím :(…Jen přemýšlím jestli mám třeba změnit centrum ( chodím tady do Jihlavy na Sanus) a nebo třeba začít brát nějaké přírodní bylinky…Taky jsem si myslela, že je dobře, když se alespoň to první embryjko chytlo, ale proč tedy nevyšlo ty další dvě??? :( Jak jsem teď byla na tom 3. KETU, tak embryolog mi nabidl novinku ( leaserem narušit vrchní obal embryjka a tak mu pomoci při jeho vyvíjení)…Ale stejně nic :( Vím, že se nemůže moc koukat na peníze, ale s tím leaserem nás ten poslední KET stál 7.000 kč - což není málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
13.2.16 11:12

TerkaSss: no, uvidíme, jak to budu brát po třetím pokusu..po pátým, osmým..no. Sebralo mě to stejně jak tebe, ale už je to pár dní, co jsem na tom byla bídně, už jsem se asi oklepala, no. Nejhorší je, že se neví, proč, viď. O tom narušení těch obalů jsem četla, no, 7 litrů navrch a nic z toho. Jako jasně, prachy jsou sice druhá věc, ale já si taky furt říkám, jestli teda dělat ještě nějaký další vyšetření - toho embrya, nebo genetický vyšetření spermií, prostě nevím. Co se týče CAR - dej na instinkt. Někdy to proloupne jakákoliv změna. S přístupem jsi tam spokojená? Vysvětlujou ti, co potřebuješ? Taky jde pak o další cestování co…jezdit někam daleko je taky na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.2.16 11:56

Ceris: No, spokojená s jednáním cellem jsem…doktor i sestřičky jsou fajn - jen by bylo milejší, kdyby už to vyšlo a já se mohla radovat z těhotenství a docházet už tam nemusela :-( Včera mi volala zrovinka známá, že byla na 1.KETU, hned se zadařilo a ona teď čeká dvojčata…jasně mela bych jí to přát a taky tak nějak přeju, jen teď to asi jinak beru a tiše jí závidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.2.16 13:28

@TerkaSss
mně od večera tečou slzy, ani třeba nechci brečet, ale nějak to nešlo zastavit…tak jsme ráno vstali a jeli na náplavku na farmářský trhy, nakoupili spoustu dobrot a hned je lepší nálada. Asi se prostě bojí každý, ale pořád se snažim něco dělat, když nastupuje smutek, protože jinak bysme se utrápili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.2.16 13:30

@ceris

Nákup dobrot na náplavce je lék na špatnou náladu vždy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
13.2.16 14:07

TerkaSss: Moc bych ti přála, aby to klaplo. Tak jako té známé. Ale je jasný, že to s náma cvičí..já se včera dozvěděla o dvou přirozených těhotenstvích mých známých a taky to holkám moc přeju, jen mě u toho i napadlo - a proč to u nás taky nejde takhle? Nejde no.
CAR se ti zdá teda dobrej. Měli jste zaplacený to sledování vývoje embryí během kultivace, aby viděli, kde to drhne? Asi ne, viď, my teda ne, nezdálo se to nutný. Navíc zase prachy.. A umí u vás v centru vyšetřit ta zmražená embrya ještě? To myslím někde dělají, v Heliosu v Brně, tuším. Jestli by tohle nestálo za to. Anebo prostě věřit, že statistika zapracuje a počtvrté se to fakt povede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
13.2.16 14:08

Vitalka: dobrej lék ;) Hormony s těma emocema cvičí, viď, taky jsem se občas nechápala - buď jsem lítala jak čertík z krabičky nebo bulela kvůli prkotině, bez možnosti to ovládnout. Teď mám léky vysazený a mám pocit, že už mám zas svý emoce…anebo jsem si to předtím hodně dobře vsugerovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 15:11
@ceris píše:
Snažilka8383: Jsi borec, jak rychle ses oklepala. Musí to vyjít, jednou to prostě musí vyjít. Tak je super, že jsi nesložila zbraně.

Co nám zbývá, než jít znova, když život bez dětí nechcem? Připadám si jak gambler. Dokud nevyhraju, nemůžu s tím přestat. Jen mám strašnej strach z toho, že je něco špatně, když 5 transferů anu ťuk, ani blbý biochemko nebo něco. Holky myslíte, že je to genetický vyšetření embrií nezbytný a pomůže něčemu? Aji tak nás další IVF přijde asi na 115 000 a dalších 30 000 nemám. Asistovaný hatching si platíme pokaždé, hlavně pro KET se doporučuje a taky nám to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 15:20

@TerkaSss Ahoj Terko. Mrzí mě, že se ti nedaří a jsi tady taky v tom našem klubu zoufalců. Sdílím s tebou úplně tvý pocity z toho, když někdo brzy otěhotní a tobě je to lïto a závidíš. Je to v našem přïpadě pochopitelný a nemůže se tomu nikdo divit. Pro mne je kolikrát stýkat se dokonce s kamarády, co mají už i 2 děti dost nepříjemný a proto se jim raději vyhýbám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
13.2.16 15:34

Snažilka: nejsi gambler, jsi normální, prostě chceš dítě. Byla u vás někdy ve hře adopce nebo to máte jasně daný, že chcete fakt vlastní dítě?
Já nevím s tím genetickým vyšetřením embryí, tohle jsi určitě četla: http://www.sanatoriumhelios.cz/…-metoda-acgh
Stejně v tomhle musíme spoléhat na doktory, co řeknou, nebo já nevím, podle čeho se rozhodovat, když u každýho je to tak individuální… už víš, do kterýho car půjdete?
AH pomáhá tomu uchycení, viď. Oni vám nikdy neřekli, (protože třeba nevědí), čím to je, že se nedaří? Jakože vůbec žádná hypotéza? Nebe a zem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
13.2.16 15:59

@ceris

poslední dva dny mě fakt vytočí úplně všechno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 19:08

@ceris O adopci nechci ani přemýšlet. Co máme je špatnej výsledek AMH. Takže z jednoho IFV máme vždy tak jeden transfer. Co ty? Ty bys adopci brala jako řešení, kdyby nebyla šance na vlastního potomka? Půjdeme do Reprogenesisu v Brně. Není to tak profláklý centrum jako Reprofit, je novější a mají prý ještě čas na individuální přístup k pacientům. Nacíc nejsou předražení jako Repromeda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí