Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7781
15.2.16 19:47

@markyj asi tu založím skupinu „Zoufalky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.2.16 19:49

@Janička 1211 Jani já už jsem si za ty roky snažení na neúspěch docela zvykla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
15.2.16 19:54

@markyj já vím, já taky, ale teď u toho posledního pokusu jsem fakt věřila. O to jsem zoufalejší, když vím, že žádná jiná šance už není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.2.16 19:58

Ahoj holky, občas k vám načuhuji a mohla bych se přidat? Jedno dítě po IVF máme, ale o druhé se snažíme tři roky a taky si připadám jako zoufalka… Je to se mnou jak na houpačce, když už si myslím, že jsem to překonala a vyrovnala se s jedináčkem, tak zase znovu to na mě padne, kor když kolem mě vesele všichni těhotní :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.2.16 19:59

@Janička 1211 jj vím jak to máš, že to byl poslední pokus :hug: moc mě to mrzelo, že vám to nevyšlo. Člověk pořád doufá, že se na něj taky usměje štěstí viď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
15.2.16 20:20

@markyj ano, doufala jsem, že se stane zázrak. Bohužel. Pořád někde v koutku duše doufám, i když vím, že to není možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.2.16 20:54

@Martrich ahoj, vítej mezi námi :mavam: Koukám, že máme robátka o měsíc od sebe :-) Kolem mě se taky rojí těhule a hlavně jim to jde úplně samo. Ještě bych to chtěla jednou zažít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
15.2.16 21:39

@Mabame ja jdu na Ket poprve, tak nevim jak to dopadne. Ale hsk urcite neublizi a je to takovej pidi zakrok, tak jsem si rikala, proc to nezkusit. Snazim se udelat maximum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.2.16 21:57
@Tofik píše:
@Martrich ahoj, vítej mezi námi :mavam: Koukám, že máme robátka o měsíc od sebe :-) Kolem mě se taky rojí těhule a hlavně jim to jde úplně samo. Ještě bych to chtěla jednou zažít.
:mavam: :mavam: jéé vidíš, ale ty máš dvě děti, třetí by byl jen příjemný bonus.. Já se bojím, že to nezažiju podruhé :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
15.2.16 22:03
@Martrich píše: :mavam: :mavam: jéé vidíš, ale ty máš dvě děti, třetí by byl jen příjemný bonus.. Já se bojím, že to nezažiju podruhé :,(

Ono asi nezáleží, jestli je to druhé, třetí nebo páté dítě. Ta touha bude stejná i když se někdo bude snažit o desáté. A jako bonus bych to fakt nenazývala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.2.16 22:13
@Janička 1211 píše:
Ono asi nezáleží, jestli je to druhé, třetí nebo páté dítě. Ta touha bude stejná i když se někdo bude snažit o desáté. A jako bonus bych to fakt nenazývala…

já to rozhodně nemyslela nijak špatně :oops:. Pravda je, že asi největší rozdíl je mezi žádným a jedním, ale je pravda, že pak to bolí taky, i když maličko méně soudím z vlastních pocitů..Ale i tohle vidím trochu jinak, chtěla jsem pro syna sourozence a bylo by mi už jedno, jestli jednoho nebo dva… Ale nechtěla jsem se tím nikoho dotknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
15.2.16 22:19

@Martrich mě ses nedotkla, to je v pohodě. Jen píšu, jak to cítím. Já se v minulém týdnu dozvěděla, že moje plodící kariéra skončila, tak to píšu, jak to cítím. Klidně bych měla víc dětí, ale bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
15.2.16 22:48
@Janička 1211 píše:
@Martrich mě ses nedotkla, to je v pohodě. Jen píšu, jak to cítím. Já se v minulém týdnu dozvěděla, že moje plodící kariéra skončila, tak to píšu, jak to cítím. Klidně bych měla víc dětí, ale bohužel.
:hug: :hug: je mi to moc líto, moje plodící „kariéra“ se také blíží ke konci, manžel už moc nechce a máme vyčerpané možnosti, zbývají jen nativy nebo minimálka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
16.2.16 10:50

Ahoj holky, jak se máte? Dlouho jsem se neozvala, ale u mě nic nového není…Jsem 6. den po transferu a nic na sobě necítím, vůbec nic mi není, nic mě nebolí, jen usínám už po 8 u telky a přibrala jsem po těch hormonech….snad to do příští středy uteče, ať vím na čem jsem, i když tušení, jak to dopadne mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.2.16 12:11

Vitalka: ahoj a jaký máš tušení? Doufám, že se daří myslet pozitivně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí