Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janička 1211 Jani já už jsem si za ty roky snažení na neúspěch docela zvykla ![]()
@markyj já vím, já taky, ale teď u toho posledního pokusu jsem fakt věřila. O to jsem zoufalejší, když vím, že žádná jiná šance už není.
Ahoj holky, občas k vám načuhuji a mohla bych se přidat? Jedno dítě po IVF máme, ale o druhé se snažíme tři roky a taky si připadám jako zoufalka… Je to se mnou jak na houpačce, když už si myslím, že jsem to překonala a vyrovnala se s jedináčkem, tak zase znovu to na mě padne, kor když kolem mě vesele všichni těhotní ![]()
@Janička 1211 jj vím jak to máš, že to byl poslední pokus
moc mě to mrzelo, že vám to nevyšlo. Člověk pořád doufá, že se na něj taky usměje štěstí viď ![]()
@markyj ano, doufala jsem, že se stane zázrak. Bohužel. Pořád někde v koutku duše doufám, i když vím, že to není možné…
@Martrich ahoj, vítej mezi námi
Koukám, že máme robátka o měsíc od sebe
Kolem mě se taky rojí těhule a hlavně jim to jde úplně samo. Ještě bych to chtěla jednou zažít.
@Mabame ja jdu na Ket poprve, tak nevim jak to dopadne. Ale hsk urcite neublizi a je to takovej pidi zakrok, tak jsem si rikala, proc to nezkusit. Snazim se udelat maximum.
@Tofik píše:
@Martrich ahoj, vítej mezi námiKoukám, že máme robátka o měsíc od sebe
Kolem mě se taky rojí těhule a hlavně jim to jde úplně samo. Ještě bych to chtěla jednou zažít.
@Martrich píše:![]()
jéé vidíš, ale ty máš dvě děti, třetí by byl jen příjemný bonus.. Já se bojím, že to nezažiju podruhé
Ono asi nezáleží, jestli je to druhé, třetí nebo páté dítě. Ta touha bude stejná i když se někdo bude snažit o desáté. A jako bonus bych to fakt nenazývala…
@Janička 1211 píše:
Ono asi nezáleží, jestli je to druhé, třetí nebo páté dítě. Ta touha bude stejná i když se někdo bude snažit o desáté. A jako bonus bych to fakt nenazývala…
já to rozhodně nemyslela nijak špatně
. Pravda je, že asi největší rozdíl je mezi žádným a jedním, ale je pravda, že pak to bolí taky, i když maličko méně soudím z vlastních pocitů..Ale i tohle vidím trochu jinak, chtěla jsem pro syna sourozence a bylo by mi už jedno, jestli jednoho nebo dva… Ale nechtěla jsem se tím nikoho dotknout
@Martrich mě ses nedotkla, to je v pohodě. Jen píšu, jak to cítím. Já se v minulém týdnu dozvěděla, že moje plodící kariéra skončila, tak to píšu, jak to cítím. Klidně bych měla víc dětí, ale bohužel.
@Janička 1211 píše:
@Martrich mě ses nedotkla, to je v pohodě. Jen píšu, jak to cítím. Já se v minulém týdnu dozvěděla, že moje plodící kariéra skončila, tak to píšu, jak to cítím. Klidně bych měla víc dětí, ale bohužel.
Ahoj holky, jak se máte? Dlouho jsem se neozvala, ale u mě nic nového není…Jsem 6. den po transferu a nic na sobě necítím, vůbec nic mi není, nic mě nebolí, jen usínám už po 8 u telky a přibrala jsem po těch hormonech….snad to do příští středy uteče, ať vím na čem jsem, i když tušení, jak to dopadne mám
Vitalka: ahoj a jaký máš tušení? Doufám, že se daří myslet pozitivně..