Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj, jasně že jsem to nevydržela a ve středu po týdnu jsem si udělala test….ale ne z ranní moče, ale někdy v poledne….a nic…negativní…takže to nevyjde ani ve středu kdy mám ofiko testovat ![]()
Zdravím, včera jsem byla poprvé na akupunktuře. Pánovi se uvolnilo místo, tak to bylo hodně narychlo, ale já jsem spokojená
Hezky jsme si popovídali. Mám prý špatné ledviny, játra, špatnou cirkulaci krve a neprokrvenou dělohu. Ty poslední dvě věci vím. Je zajímavý, že o bledé děloze jsem se dozvěděla ze zprávy z dg. HSK a nikdo mi k tomu nic neřekl. Já si myslela, že to je teda asi norma. Ale vnitřně jsem si na to občas vzpomněla. No a vida, ono to bude asi ten největší problém. Dodal mi pozitivní energii a to tak, že si myslí, že kdybych k němu chodila 2-3 měsíce a on do mě občas zabodl jehličky
a ještě bych pila jeho čajíky, tak otěhotníme přirozeně a hlavně donosím. Řekla jsem mu, že to si nemyslím, že nám řekli, že děláme špatná embrya. On si to nemyslí. Vidí problém v té děloze, že když není prokrvená, tak v ní nejsou živiny a z čeho má prý tedy to embryo žít. Zajímavé ![]()
Co si o tom myslíte?
Vitalka: fakt brzo, to není směroplatný!
Neházej ještě nic do žita.
A myslis že má pravdu? Doktoři musí vědět víc né?
nevím moc tomu neverim já si myslím že je to spíš v hlavě. Jak moc chceme být těhotné tak se to prostě blokne zákon schvalnosti.
Holky, já nevím no….poslední 3 dny mám tlaky v podbřišku, jako kdybych měla dostat měnstruaci, ale nic, ani nešpiním…Cítím se nafouklá, ale to je vše
tak už jsem potřebovala přestat na to myslet, tak jsem vydrhla celý byt….a za chvíli si pojedu dát dobrou kávičku a koupit si něco pro radost….jinak už mi z toho fakt hrábne….ale moc děkuji holky za podporu…
@Petruš Z. Já si myslím, že na tom určitě něco bude. A někde jsem četla, že nejčastější příčina biochemických těhotenství, ZT a SP je právě děloha a špatné prokrvování. Jaký to bylo?? Bolí to??
Ahoj holky, tak jsem se právě dozvěděla, že 3 dny po transferu si má chodit na krátké procházky, kvůli prokrvování dělohy a sliznice. Takže já jsem si to tím poleháváním pos…
@Janička 1211 Jani klid já minule chodila na prochazky kazdy den a stejne ZT. Kdyz se to ma chytit, tak se to proste chyti a kdyz ne, tak se muzem treba na hlavu stavet a nebude to nic platne ![]()
@markyj Naprosto s tebou souhlasím. Během svých 5ti transferů jsem zkusila všechny babské rady a velký kulový. Ani režim, ani rýma nerýma, ani stres nebo klid, ani geneticky úžasné embryo není zárukou ničeho. Je v tom asi něco víc, co neovlivníme, snad opravdu to štěstí, jak mi říkali v mém bývalém CARu ![]()
@Vitalka pořád ti držím palce a doufám v happy end
@medmenka že uhodnu, že se už na březnový KET těšíš? Já jsem se dnes objednala na konzultaci do nového CARu na začátek března, takže v dubnu jse tu zase s váma. A už si zase plánuju šťastné konce, jsem nezmar, holt. Jediný co mě mrzí je, že si na jaro nekoupím žádný nový hadříky, ani nepojedem na dovču, protože zase budeme žebráci, chjo. Ale to j život.
@Snažilka8383 já si taky říkám, že je to prostě o štěstí a o náhodě
při minulém pokusu jsem měla hatchujicí blastocystu, vyšetřenou metodou PGS a stejně v 7tt revize ![]()
@Janička 1211 to slyším prvně, že se MÁ chodit. Že se může, to ano, ale má? Nic si nevyčítej, já chodila a stejně prd.
@Petruš Z. já tomu věřím. Já obecně věřím i jiné než západní medicíně. Na všechno ty naši doktoři léky nemají a leckdy do nás naopak něco hustí msto aby řešili příčinu. Akupunktura je součástí čínské medicíny?
@Snažilka8383 už se těším, ale já půjdu asi do IVF ale na transfer jsem teda zvědavá
já jsem objednaná do nového CARU až na konec března. Jaké centrum jsi si vybrala??
Také budu chodit o žebrácké holi
ale touha po dítěti je prostě silnější.