Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12134
19.2.16 20:24
@medmenka píše:
@Snažilka8383 už se těším, ale já půjdu asi do IVF ale na transfer jsem teda zvědavá :mrgreen: já jsem objednaná do nového CARU až na konec března. Jaké centrum jsi si vybrala?? ;) Také budu chodit o žebrácké holi :mrgreen: :D ale touha po dítěti je prostě silnější.

a jdes do toho Cube?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.2.16 20:26

@Martrich jj, ale ještě jsem i na čekací listině do Gennetu, tak uvidím kde zůstaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.2.16 21:51

@Gabriela1234 jj a nejbližší volný termín bude někdy květen, červen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.2.16 22:02
@Gabriela1234 píše:
Ony už mají CARy i čekací listiny?? Tjofka…

asi jen Gennet, tam je to ty 3mesice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
19.2.16 22:04

Holky je to fakt o stesti a nahode, ja zkousela snad vsechno a nic, poprve jsem nevedela do ceho jdu a klaplo to.je to bohuzel i o te hlave :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
19.2.16 22:13

@Bublina 83 Tak samozřejmě každý bude mít tu svou pravdu. To určitě. Ale třeba že mi řekl, že mám špatný krevní oběh a já, že to vím, že si ředím krev a on, že to se ale neřeší příčina. Mám být tedy pořád v teple, pořád ponožky, žádnou zmrzlinu, žádné studené pití :nevim: Zajímavý. Ty játra a ledviny. Je to hodně vidět na mé pleti. Měla jsem tušení. On se ptal, jak jsme na tom se spermiemi, že zase není kouzelník :lol: tak jsem řekla, že manžel je nad samec, tak prý nevidí žádný problém. A u mě nejde o blok, že bych neotěhotněla, ale že máme ZT. Těhu jsem vždy za chvilku… @Janička 1211 Jela jsem tam nadšená, protože už po telefonu měl pán moc příjemný hlas. Už mezi dveřmi mě vítal s úsměvem a že mám hned vyprávět, co mám za sebou a co v plánu. Pak jsem si lehla a já mu hned řekla, že z jehel strach nemám, protože už jsem do sebe něco napíchala :mrgreen: a opravdu to není skoro cítit. Po chvíli co to do mě napíchal, se mi po těle rozlilo příjemné teplo, fakt paráda. @Tofik pán dělá i akupunkturu, já mu prostě volala jen jestli dělá aku před transferem a pak mi samozřejmě mluvil o tom, že veškeré mé problémy by se daly vyřešit během pár měsíců a to jehličkami a čínskými čaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
19.2.16 22:22

@Petruš Z. A kolik to stojí??? Myslíš, že by mi to pomohlo od vysokého tlaku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
19.2.16 22:30

@Janička 1211 Já platila necelé tři stovky, ale ceny budou asi různé a hlavně kolik bude nakonec sezení a tak a ty čaje třeba do toho :-) Já se pána i ptala, jestli bych mohla přivést manžela, ze potřebuje zklidnit celkově a on že nic není problém, takže vysoký tlak taky určitě zvládne ;) Tady půjde hlavně o to najít tu příčinu vysokého tlaku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
19.2.16 22:37

@Petruš Z. Tak u nás je to v rodině a já jsem to zřejmě zdědila po otci. Ten na to ve 36i letech umřel. Jinak vyšetření, co se týče okolo krevního tlaku, mám v pořádku. Jako ledviny, oční pozadí a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
19.2.16 22:53

@Janička 1211 :( ach, to mě mrzí… s tátou…
koukni na net, koho máš poblíž. Nemusí to být hned čínská medicína. I když mně je asi nejsympatičtější :-) a jdi do toho. Neublíží, max. pomůže ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
19.2.16 23:06

@Petruš Z. Díky, ale ani si ho nepamatuji. Umřel, když mi bylo 16 měsíců. Už jsem koukala. U nás to dělá praktická de. Pak nějaký kosmetický salon. No a potom dr. co studoval přímo někde v Číně, a má na to asi 8 certifikátů. Tak myslím, že mám jasno. Odnaučuje i kouřit. Vezmu tam chlapa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.2.16 00:56

@markyj to je děsný. Nedovedu si představit, to štěstí vidět // a pak ZT :,( Jsi statečná, že to zvládáš dál :hug:
@medmenka jdu do Reprogenesis v Brně. Už z emailové komunikace jsou mi sympatičtí, rychlé jednání a nepředražené ceny. Bude změna. Moc se těším. Už to je progres. Do bývalého centra jsem chodila poslední dobou jak zpráskanej pes. Jen nevím, jestli jim nepokazím ty krásný statistiky :mrgreen: Budem chudý spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.2.16 10:59

@Snažilka8383 tak to je půl úspěchu když se tam bude cítit dobře. Na poslední návštěvě mého CARU jsou také byla už dost rozladěná s přístupu, nebyla jsem na to vůbec zvyklá, vždy byli fajn a najednou chladný neosobní přístup, všechno šup a hlavně zaplatit a čau.
Už jsem tam jak inventář a je čas zvednout kotvy a odplout někam dál. :lol: Také budu kazit statistiky někde jinde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
20.2.16 21:35

Snažilka: tvůj optimismus je super, je paráda, že ses nevzdala a zkusíš to znovu. A statistiky jim v novém car nekaz, jo ;)

Petruš Z: jak ses ptala na ty netradiční nebo nemedicínský cesty - já si myslím, že člověk má zkusit to, čemu sám věří. Můj táta je doktor a když se ho někdo ptá na nějaký přípravek z reklamy, jestli si to má koupit, protože si myslí, že mu to pomůže, tak táta mu neřekne „to je blbost“, spíš jen řekne, jaké to může mít výhody a co to určitě nevyřeší a nechává na pacientech, ať si rozhodnou. Mně akorát přijde v tom celým našem „programu“ blbý, když je třeba problém v podstatě na straně chlapa a sype se do ženský všechno možný, přitom příčina je jinde. Jakože prostě univerzální to není, no. Ale já si říkám, že každýmu fakt může pomoct něco jinýho, už pro tu psychiku, že děláš, co můžeš..

Gabriela: v pondělí držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
20.2.16 22:55

Ahoj holky, jak se máte???
Mám na vás dotaz?
Od rána mě bolí břicho, ne nějak hrozně, ale celý den cítím tlaky a chodím pořád na malou….ale tak, že mám pocit, že to nevydržim….mám pocit jako kdybych měla zánět močových cest….neměla některá z vás nějaký zánět např. z toho utrogestanu??? Já fakt nevím, co to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí