Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka86 Díky za vysvětlení ![]()
@Evenka to jsem zvědavá, jak dopadneme
@Evenka @Tofik Holky, teď to prostě vyjde. A žádný testování v mezičase ![]()
Jani, chápu. Moc práce. Ale možná bys mohla jít na první pokec a třeba by ti pán dal nějaký čajíček na pití nebo tak. A můžeš popíjet a říkat si, že děláš pro další těhu už opravdu vše ![]()
@Tofik píše:
@jarunka86 Díky za vysvětlení
@Evenka to jsem zvědavá, jak dopadneme
Dopadneme vsechny skvele!
Tam nahore uz musi byt z toho naseho snazeni utahani a hlavne vidi, ze to stejne nevzdame, tak nac to protahovat. ![]()
@Evenka píše:
Dopadneme vsechny skvele!Tam nahore uz musi byt z toho naseho snazeni utahani a hlavne vidi, ze to stejne nevzdame, tak nac to protahovat.
Ahoj holky. Jsem tu u vás poprvé. Čtu vás už déle, neměla isem odhodlání se přidat. Kde mi o to že se snažím emimino omezit ![]()
Tofik psala určitě o mně že?
Dnes jsem byla na ketu. V nativním cyklu, bez ovulace. Tzn. Sliznice byla parádní. 8,5mm a měla tři linie. Ale ovu prostě nebyla, jako vždy. Jak doktorka tak jiný dr mi doporučili ket. Místo ovulace bereu dvakrát vyšší dávky uyrogestanu než dříve. 2-2-2. Estrogeny nebylo nutné brát, ty jsou na sliznici a ta byla ok. Ale i přesto mi dnes doktorka dala naplasti-estrogeny. Ale jak ona říkala. Jsou to dětské dávky, dala mi to aby se sliznice udržela. ale do ketu jsem brala pět dnů před ten utrogestan.
@kratjana ano, psala. Doufám, že Ti to nevadí. Jestli ano, tak se omlouvám
Držím vše, co mám, aby se zadařilo. Budeš z nás první testit ![]()
@kratjana píše:
Ahoj holky. Jsem tu u vás poprvé. Čtu vás už déle, neměla isem odhodlání se přidat. Kde mi o to že se snažím emimino omezit
Tofik psala určitě o mně že?
Dnes jsem byla na ketu. V nativním cyklu, bez ovulace. Tzn. Sliznice byla parádní. 8,5mm a měla tři linie. Ale ovu prostě nebyla, jako vždy. Jak doktorka tak jiný dr mi doporučili ket. Místo ovulace bereu dvakrát vyšší dávky uyrogestanu než dříve. 2-2-2. Estrogeny nebylo nutné brát, ty jsou na sliznici a ta byla ok. Ale i přesto mi dnes doktorka dala naplasti-estrogeny. Ale jak ona říkala. Jsou to dětské dávky, dala mi to aby se sliznice udržela. ale do ketu jsem brala pět dnů před ten utrogestan.
Ahoj, tak držím vše ať to vyjde. Já jedu na KET zítra také v nativu. Ovulace byla, jen, jsem před ní píchla Ovitrelle, aby se správně načasovala. Před týdnem jsem měla sliznici 7,5 a tak si od soboty jen lepím ty náplasti a užívám utrouš. Budeme testovat skoro stejně ![]()
Tofiku nevadí
upřímně…taky nevím co si o tom transferu bez ovulace a bez stimulace myslet. Ale oni snad vědí Vo dělají
@Petruš Z. Děkuji. Tobě přeji také štěstí u transferu. Nechodis do repromedy? Já jo.
@kratjana Díky, ne ne, já jezdím do Gennetu do Prahy. Koukám, že máš embrya geneticky vyšetřená. My taky. To přeci musí jednou klapnout… ![]()
@Petruš Z. No ale taky si vsimni že je to 4.ket ;( snad to klapne ![]()
@kratjana To jsem si všimla
My máme posledního vyšetřenýho mrazáčka. U 3 se jim to nepovedlo. Škoda.
Holky, nevíte někdo kolik se platí za další ET pokud nám to nevýjde na první pokus? Do teď jsme platili cca 21 tisíc. Máme zmražená 3 pětidenní embryjka. Jedno by mi měli zavádět koncem března. Pokud se neuchytí, tak jak se dále postupuje a kolik se bude ještě platit? Děkuji za radu. ![]()
@Adnil78 Nám dali ceník, v každém CARu se platí jinak. My budeme za KET platit 5.200,– Kč. První KET byl zdarma. Těch 21 tis. jste platili za celé IVF nebo? Jinak nám první KET před měsícem nevyšel a teď vyrážím na další ![]()
@Petruš Z. Děkuji za odpověď.
Jezdíme už rok do Pronatalu v Praze. 4× nám dělali inseminaci neúspěšně. Ceník mám ale nenašla jsem v něm kolik by se doplácelo za další transféry a při poslední návšetěvě jsem se zapomněla zeptat.
Platili jsme 2500 Kč za prodlouženou kultivaci nad 48 hod.,3000 Kč za injekce a léky před odběrem vajíček, odběr oocytů 7500 Kč, kryokonzervace embryí na 2 roky 6000 Kč a zmrazení 2000 Kč. Nevím jestli se něco platí i za ET?
Měla jsem náběh na hyperstimulák, takže mi transfér nedělali pět dní po odběru occytů ale budou mi ho dělat až po další menstruaci. Držím palce aby vám to vyšlo! ![]()