Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabriela1234 tfuj tfuj, já byla v pátek a začíná to být nekonečný ![]()
@Tofik píše:
@Gabriela1234 tfuj tfuj, já byla v pátek a začíná to být nekonečný
Ahoj Tofi a máš nějaký příznaky? Díky bohu mám u nás neteř od neděle tak na to tolik nemyslím. Jsem 8.den po ketu.
@kratjana příznaky…víš co, sama to znáš po tolika pokusech. včera mě občas lehce popíchlo, večer nic, ráno taky nic, teď tam trošku nějaký tlak cítím, ale to je těma hormonama. Podle mě to tělo nutí, aby něco dělalo. Neznamená to nic. Nezbývá než čekat
@Tofik já se z toho zblázním
zítra odvezu neteř a do neděle si ukoušu s nehtama i prsty
kdy budeš testovat?
@kratjana příští pátek nebo čtvrtek. Dřív to nemá smysl a mám doma jediný test, jehož kvalitu neznám. Víc do toho nehodlám investovat ![]()
Ahoj holky, koukám, že je tu další vlna čekatelek
. Tak moc mo držím palce. Vím, že jsou to nervy, ale zkuste to brát tak, že máte doma veget a nemusíte do práce. Já jsem myslela, že mi to minule vyjde a do práce už nepůjdu, takže teď mám z práce docela depku. Chjo. Včera jsme byli v novém cenru a jsem mile překvapena pěkným prostředím a neformálním přístupem ke klientům. Přes smutné okolnosti jsme se s manželem nasmáli. Koncem dubna se k vám zase přidám. Potěšilo mne, že pan doktor předchozí centrum nepomluvil, potvrdil, že dělali všechno tak, jak by to dělali i oni, akorát že tady dělají zásadně prodlouženou kultiaci i za cenu toho, že nám zbyde třeba jen jedno emryjko. Mrkl do mých zpráv, hned se zorientoval, měla jsem pocit, jak kdyby všechny pokusy předtím proběhly u nich. Tak zkusím věřit a být optimista.
@Snažilka8383 Můžu se zeptat, co je to za centrum a kam jste chodili?
Já jezdím do Pronatalu v Praze. Dělali nám prodlouženou kultivaci 5 dní. Je to v pohodě nebo se dělá i déle? ![]()
@Snažilka8383 ahojda. To je důležité, že se tam cítíte dobře. Já se v prvním CARu necítila dobře vůbec, doktor děsnej d.bil. Taky jsem tam po 2 návštěvách odmítla chodit. Teď čekáte na schválení pojišťovnou, jestli to dobře chápu.
@Adnil78 ahoj, 5 dní je OK, je to standard pro PK. Slyšela jsem teď od kámošky, že se transferují embrya v jejím centru i až po 6 dnech kvůli obelstění imunitní reakce na buněčné obaly, pokud je u někoho zjištěna. Chodila jsem v Brně na Obilňák, teď jsme přestoupili do Reprogenesisu.
@Tofik ahojky, čekáme ještě na jakýsi detailnější vyšetření manželových spermií a pak, jestli nebude nic špatně, na to vlítnem
Bude to náš 5. IVF, takže pojišťovna nám už nic neplatí, jen vyšetření z krve a doplatek na některé léky.
@Snažilka8383 pane jo. Člověka by nenapadlo co všechno je dneska možný vyšetřit
Hodně štěstí! ![]()
@Snažilka8383 píše:
@Adnil78 ahoj, 5 dní je OK, je to standard pro PK. Slyšela jsem teď od kámošky, že se transferují embrya v jejím centru i až po 6 dnech kvůli obelstění imunitní reakce na buněčné obaly, pokud je u někoho zjištěna. Chodila jsem v Brně na Obilňák, teď jsme přestoupili do Reprogenesisu.
@Tofik ahojky, čekáme ještě na jakýsi detailnější vyšetření manželových spermií a pak, jestli nebude nic špatně, na to vlítnemBude to náš 5. IVF, takže pojišťovna nám už nic neplatí, jen vyšetření z krve a doplatek na některé léky.
Já jsem teď 10.den po ket 6.denni blastocysty. Známe z jiné diskuze dělali teď et taky sestidenni. Ale nedávno jsem někde četla že když zavádějí 6denní blastu tak je lepší ji zavést až v dalším cyklu jakoby o den dřív, pátý denod ovu. Tak nevim
@kratjana a jak Ty jsi na tom? Pociťuješ něco? Nebo už jsi testila? Dnes jsi 10. den, že?
@Tofik píše:
@kratjana a jak Ty jsi na tom? Pociťuješ něco? Nebo už jsi testila? Dnes jsi 10. den, že?
Ani se neptej… Zase silim jako při každém testování. Dnes jsem byla na tajnaka v lékárně pro testy(dr max). Slabý duch. Skoro neviditelný. Tak jsem to měla vždy a nikdy mi nesilila. Dnes odpo sjedu ještě pro jinou značku a zkusím to i odpo.
@kratjana zkus počkat na ráno
Já mám od rána plačtivou. Furt se mi chce brečet, aniž bych měla důvod
Nevím, jestli to může způsobit utrouš nebo jestli je to PMS