Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petruš Z. tak uvidíš. Snad tam nebudeš muset osobně. Ptáci chodili pěšky
to je dobrý!!
HCG 804,1 jednotek a utz v centru až 6.4. ÚUUUUUUUUUUáááááááá
No, píšu své gyndařce, snad mě bude chtít taky vidět a hlavně dřív. Oni se totiž zrovna ten týden, kdy bych měla jet na utz, stěhujou ![]()
@Petruš Z. paráda!
Já bych se objednala na klasickou gyndu. Stejně budeš chodit tam, ne?
@Tofik jj, budu chodit tam. Sestřička z centra mi řekla, že oni si udělají jen kontrolní utz a pak mě „propustí“ ![]()
@Petruš Z. já bych si tam zavolala dřív, v CARu to nezjistí
Já chci změnit gyndaře, takže já si budu muset počkat, až mě propustí. Věřím, že mě objednají za 14 dní nejpozději a pak propustí
@Tofik Už jsem psala maila
Stejně mi dochází Prednison, takže výmluva dobrá a jelikož je to zároveň i imunoložka, tak doufám, že mě bude chtít vidět max. za 14 dní ![]()
@Petruš Z. Já tu mám celou krabičku, kdybys chtěla. Brala jsem to minulý měsíc
@Petruš Z. není zač. 21.3. první jarní den. Tak ať je krásný! ![]()
Jsem zjistila, že prvního dušíka jsem s malým měla 9.4. a dnes je 9.3.
To prostě musí vyjít!
@Tofik moc gratuluji a přeji, zdraví a ať vše probíhá jak má!
@f-l-e-a moc děkuju
Doufám, že veše bude v pořádku, zítra doktora pořádně vyzpovídám, jak poznám, že by to mohlo být mimoděložní. Zase se začínám bát ![]()
@Petruš Z. Jak dlouho Tě bolelo to tříslo, už je to lepší nebo už vůbec? A jak se jinak cítíš?
A co vy ostatní, holky, jak jste na tom, myslím, že tak dva dny po mně šly další, ne?
@Tofik Ta bolest v tříslu byla jen nárazová, teď mě nic nebolí. Nebo mě zabolelo, když jsem pšíkla. Jinak trvalá bolest vůbec. Tebe to bolí hodně nebo pořád? I tak to nemusí být nic špatného. Jen když jsem byla dnes u známé a dlouho jsem seděla, tak mě pak bolel podbřišek, ale to jsem rozchodila cestou domů. A zítra jdeš ke svému dr.? Pro jistotu?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď