Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janička 1211 ahojda
díky! A co Ty? Jak jsi na tom? Ostatní holky se nám něchtějí svěřit asi ![]()
@Janička 1211 Taky děkuji
No, ostatní se nějak vytratily asi.
@Tofik @Petruš Z. Tak to je škoda… Myslím, že se tu některé cítily těhotné…
@Evenka To mě mrzí
smutni, vyplač se, ať to ze sebe dostaneš, ach jo
![]()
@Petruš Z. @Tofik Jste zlaticka, dekuji. Jeste mame dva mrazacky, takze se musim nadechnout a jdeme dal.
@Evenka je mi to líto… přeji hodně štěstí a sil do dalších pokusů. Já jsem teď v čekání na 3. KET, pravděpodobně by k němu mělo dojít 29. března. A trošku se bojím…
@Evenka tak aspoň že tak, že máš ještě zásobu. I když chápu, že bys byla radši, kdybys ji nepotřebovala. Jsme s Tebou!
![]()
@f-l-e-a a budeš mít nativní nebo něco bereš? Nedivím se, že se bojíš. Já se bála taky, a na rozdíl od předchozího KETu jsem trošku odpočívala první 3 dny, ale vařila jsem, chodila, i později uklízela. Prostě normoš režim a vydrželo tam.
@Petruš Z. paráda! Já na to ani nepůjdu. Počkám na UTZ. Teď je mi teda blbě z nemoci, děto to na mě naprskaly, tak snad to mimíska nemůže ohrozit
@Tofik Přeji brzké uzdravení. Hlavně žádný horečky. Já taky měla rýmu.
@Petruš Z. díky. Adélku už horečky opustily, ale má je zase malej
A mě bolí celý tělo, hlava, v krku ![]()
@f-l-e-a @Evenka holky to je škoda. Mrzí mě to, ale jednou to vyjít přece musí, ne? Blbý na tom je, že nevím jak to máte vy, ale já s každým dalším neúspěchem mám pocit, že snad moje tělo fakt neumí těhotnět
Ještě že existují diskuze jako tato, kde se čas odčasu člověk dočte o nějakém šťastném konci.