Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evenka moc gratuluji, to je nádherná čárka. Super. Konečně začalo plodné období ![]()
@kratjana Dekuji.
Ja byla na ketu blastocysty 8.4., paty pokus. Dva dny jsem polehavala, pak uz do prace. Zadne divoceni.
@Evenka jdu v květnu také do pátého ketu. Ale bude stimulovany ;(nějak jsem ztratila ovulaci. Možná tím jak jsem Přibrala. Vždy jsem byla na neschopence. Dělám v trafice. Každé ráno se tahám s balíky novin. A celý den stijim tak nevím jak bych to udělala s cipkama aby nevytykaly ![]()
@kratjana páté pokusy jsou poslední dobou úspěšné, tak ať je to i Tvoje šťastné číslo ![]()
@kratjana Kveten je skvely mesic, ja byla pred rokem a vyslo to. Taj tfuj tfuj.
![]()
@Evenka tak to jsme pár týdnů od sebe. Já byla na KETu 17.3.Ale do práce nechodím. Jsem celou dobu doma. Někdy je to dlouhé, ale není to špatné být doma ![]()
@Mabame Ja jsem ucetni, tak snad sezeni nevadi. Ale stejne si myslim, ze me muj lekar pozene brzy na nemocenskou. Pred rokem jsem mela ZT a jsem dinosaurus, tak asi nebude riskovat. Hezky si uzivej doma klidecek.
@Evenka já už jsem také staršího data výroby
Nicméně si hodlám svůj stav užít a na mimi se neskutečně těším. Já mám psychicky i fyzicky náročnou práci a ještě na směny a ten věk, takže jsem raději doma.Kdy jdeš na sono? ![]()
@Mabame To ti chvalim, kdybych mela sebemensi pocit, ze to miminku neprospiva, letim na nemocenskou taky.
@Evenka já jdu ve čt na sono, tak jsem zvědavá, jak mimi vyrostlo ![]()