Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik tak to je super strategie odpočinout si na dovolené a pak na to vlítnout
. My dovolenou odsouváme, až jak to dopadne teď v květnu. V případě úspěchu bych v prvním trimestru nikam neměla odvahu jet, natož pak k moři na slunko do horka.
Takže se budu uklidňovat tím, že když to dopadne blbě, pojedeme k moři, když to dopadne dobře, moře padá, ale budu ráda ![]()
@Snažilka8383 já bych radši na hory, ale tam je teď ještě zima
Nicméně i tak se těším, jedeme na Třeboňsko
@medmenka děkuju
já bych se tam v těhu neodvážila, prý je tam hodně infikovaných klíšťat, tak toho aspoň teď využuju ![]()
@Tofik jen užívej co to jde
letos těch potvor nohatých je všude mraky, naše fenka si jich už od února přinesla asi 15 a to má antiparazit obojek a i tak.
@medmenka manžel už taky měl a na výletě po nás lezli 4. mrchy jedny ![]()
@medmenka moc děkuji za palce, a co ty? Furt tě tu vyhlížím, myslela jsem, že teď půjdeme spolu na další pokus.
@Tofik na Třeboňsku jsme byli vloni na cyklovýletě s manželem a bylo to skvělý. Pijáci na nás na kole nemohli a ty trasy rovný po okolí zvládne ujet i těhule naprosto bez námahy ![]()
@Snažilka8383 já těhule stejně nejsem, ale koukala jsem včera a okruhy tam moc nejsou. Dá se tam jezdit i po turistických cestách?
@Tofik @Snažilka8383 tak mě holky dneska dorazila ms takže hurá do minimálky
příští pátek UTZ a uvidí se, zda si budu píchat nějaké stimulační injekce pro dozrání. ![]()
@Tofik jasně, kupte si v infocentru v Třeboni cyklistickou mapu. Je tam spousta cyklotras, od krátkých až po rozsáhlé pro náruživé cyklisty a projedete tak všechna zajímavá místa Třeboňska. V jarní voňavé přírodě to bude paráda.
@medmenka super, takže budeme skoro spolu. Až já budu testovat, tak ty budeš na začátku 14denního vyčkávání ![]()
@Snažilka8383 já koukám na net na mapy a jsou tam i cyklo. Ale okruhy tam moc nevidím.
Tý jo, holky, já si včera večer zapomněla vzít HA, dnes začala lehce MS, tak jsem volala do CAR, že mi asi ta HA spíš rozházela cyklus. Dozvěděla jsem se, že po vysazení HA se do pár dnů(u mě evidentně dřív) vdostaví MS a hned mám začít stimulovat. To mi taky mohli vysvětlit dřív, já si naplánovala dovolenou tak, aby to vycházelo mezi to.
Myslela jsem, že teď si budu brát HA na srovnání cyklu a až dostanu další, začnu stimulovat a ono je to takhle provázaný ![]()
@Tofik tak to máš teda dobře napjatý, jestli se ti spustí MS po jedné vynechané tabletě. Co ti řekli na to v CARu?
Já zase po posledním KETu 3 měsíce špinila. Teď mi to zarazizi Estrofemem, kterej beru na růst sliznice. Ale až ho vysadím, budu zase špinit a nevím, čím to je ![]()