Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.5.16 10:55

@Tofik tak to je super strategie odpočinout si na dovolené a pak na to vlítnout :palec:. My dovolenou odsouváme, až jak to dopadne teď v květnu. V případě úspěchu bych v prvním trimestru nikam neměla odvahu jet, natož pak k moři na slunko do horka.
Takže se budu uklidňovat tím, že když to dopadne blbě, pojedeme k moři, když to dopadne dobře, moře padá, ale budu ráda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.16 14:34

@Snažilka8383 tak moc držím palce :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.5.16 14:35

@Snažilka8383 já bych radši na hory, ale tam je teď ještě zima :cert: Nicméně i tak se těším, jedeme na Třeboňsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.16 14:37

@Tofik tam je krásně, pěkně si to užij a odpočiň ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.5.16 14:43

@medmenka děkuju :hug: já bych se tam v těhu neodvážila, prý je tam hodně infikovaných klíšťat, tak toho aspoň teď využuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
5.5.16 14:48

@Tofik jen užívej co to jde ;) letos těch potvor nohatých je všude mraky, naše fenka si jich už od února přinesla asi 15 a to má antiparazit obojek a i tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.5.16 20:39

@medmenka manžel už taky měl a na výletě po nás lezli 4. mrchy jedny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.5.16 20:40

@medmenka a Ty jsi teď v jaké fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.16 09:29

@medmenka moc děkuji za palce, a co ty? Furt tě tu vyhlížím, myslela jsem, že teď půjdeme spolu na další pokus.
@Tofik na Třeboňsku jsme byli vloni na cyklovýletě s manželem a bylo to skvělý. Pijáci na nás na kole nemohli a ty trasy rovný po okolí zvládne ujet i těhule naprosto bez námahy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.5.16 10:01

@Snažilka8383 já těhule stejně nejsem, ale koukala jsem včera a okruhy tam moc nejsou. Dá se tam jezdit i po turistických cestách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.5.16 11:09

@Tofik @Snažilka8383 tak mě holky dneska dorazila ms takže hurá do minimálky :) příští pátek UTZ a uvidí se, zda si budu píchat nějaké stimulační injekce pro dozrání. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.16 12:48

@Tofik jasně, kupte si v infocentru v Třeboni cyklistickou mapu. Je tam spousta cyklotras, od krátkých až po rozsáhlé pro náruživé cyklisty a projedete tak všechna zajímavá místa Třeboňska. V jarní voňavé přírodě to bude paráda.

@medmenka super, takže budeme skoro spolu. Až já budu testovat, tak ty budeš na začátku 14denního vyčkávání ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.5.16 14:11

@Snažilka8383 já koukám na net na mapy a jsou tam i cyklo. Ale okruhy tam moc nevidím.

Tý jo, holky, já si včera večer zapomněla vzít HA, dnes začala lehce MS, tak jsem volala do CAR, že mi asi ta HA spíš rozházela cyklus. Dozvěděla jsem se, že po vysazení HA se do pár dnů(u mě evidentně dřív) vdostaví MS a hned mám začít stimulovat. To mi taky mohli vysvětlit dřív, já si naplánovala dovolenou tak, aby to vycházelo mezi to. :zed: Myslela jsem, že teď si budu brát HA na srovnání cyklu a až dostanu další, začnu stimulovat a ono je to takhle provázaný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.5.16 14:12

@medmenka co je ta minimálka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.16 10:37

@Tofik tak to máš teda dobře napjatý, jestli se ti spustí MS po jedné vynechané tabletě. Co ti řekli na to v CARu?
Já zase po posledním KETu 3 měsíce špinila. Teď mi to zarazizi Estrofemem, kterej beru na růst sliznice. Ale až ho vysadím, budu zase špinit a nevím, čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí