Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gabriela1234 to mě mrzí
Když nic jinýho, tak aspoň konec trápení a myslení na to. Už si můžeš užívat života ![]()
@Gabriela1234 to je mi jasný
člověk do toho vloží tolik času a energie a na prd, viď ![]()
Ahojte, už jsem tady nic dlouho nepsala. Ale chci vám dodat naději
Jsem po 1. screeningu a vše vypadá dobře. Zítra začínám 14. týden. Mějte se krásně a držím palce ať jste úspěšné ![]()
Děkuji moc holky. Teď už mi není celý den špatně, tak si to i začínám užívat, ale samozřejmě mám pořád odpočívat atd. Já to dodržuji, protože mám samozřejmě pořád strach, abych donosila. Ale já to vyydržím
![]()
@Tofik píše:
@Petruš Z. nejsi těhotná poprvé, tak víš co a jak
Samozřejmě vím co a jak, ale se synem to bylo šílený těhotenství s 5 týdny v nemocnici a následnou akutní sekcí v 31. týdnu, takže doufám, že teď si to alespoň trochu užiju. Proto mám strach, protože vím, co se může stát a to i přes dodržování všeho možnýho ![]()
@Petruš Z. aha, to jsem nevěděla, promiň. Kamarádka rodila prvního kluka v 6. měsíci a druhýho 14 dní před termínem
Držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
@Tofik píše:
@Petruš Z. aha, to jsem nevěděla, promiň. Kamarádka rodila prvního kluka v 6. měsíci a druhýho 14 dní před termínemDržím palce, ať je vše v pořádku
Neomlouvej se
Jsou věci, které neovlivníme. Když už mi nehrozil předčasný porod, tak se prckovi přestalo líbit v bříšku. To se může stát komukoliv. Ale teď už bych to měla mít podchycený. Dr. mě hlídá a právě se mě snaží držet co nejvíc v klidu. Chápu jí. Díky za palce, já je zase držím vám, ať mě brzy doženete
![]()
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, alepořád vás sleduju. Mám radost z vás, co se vám daří a těm co zatím ne, držím palce, aby měli sílu dál bojovat.
Já už se blížím k další metě, pokud se něco nepose*e, tak mám transfer 16.5.
Snad tu se mnou pak budete v hojném počtu. Je jaro kurňa, tak už to musí vyjít. Zatím se mějte.
@Snažilka8383 viď, taky si říkám, že s tím jarem by to mohlo být lepší. Minimálně náladu mám optimičtější a je mi to tak nějak víc jedno
Já budu v červnu dělat 2. IVF. Za týden jedeme na dovču, dokud jsme při penězích ![]()