Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky devcatka, ja jsem 6.den po ket, paty pokus. Tak jen procitam a modlim se. ![]()
@Snažilka8383 ahoj,po tom posledním neúspěchu jsem se totálně sesypala, že jsem ani psát nemohla.Pak jsem se sebrala a vrhla do dalšího pokusu a ten byl konečně úspěšný. Ale strach mám stále. A co Ty?
@Mabame @Evenka ahoj holky, jste šikovný, konečně dobré zprávy.
Můžu se zeptat, co si myslíte, že bylo tentokrát jinak, že se Vám to povedlo konečně? ![]()
Já jdu přesně za měsíc snad na další transfer, už jsem v přípravném procesu. Na jednu stranu se těším, že budu mít další šanci, na druhou stranu se děsně bojím dalšího neúspěchu ![]()
Ahoj všichni, po delší době nakukuji a koukám že je tady zase několik nových těhulek, moc vám holky gratuluji a držím palce, ať je všechno jak má a ostatním ať se co nejdříve povede a čekání ať rychle utíká
![]()
@Snažilka8383 nevím čemu vděčím za úspěch, asi se štěstí unavilo…Tak nějak mi přišlo, že bylo všechno jinak.Byl to KET v nativním cyklu, takže minimum léků. Od začátku ms jsem brala jen Prednison, neboť jsem alergik a pak po transferu místo Utrogestanu Crinone. Utrogestan vypadl z prodeje. A po transferu mě MUDr. uložila na břicho. Což bylo taky jiné, protože předešlé transfery jsem ležela po výkonu vždy na zádech. A pak na pokoji, kde jsem hodinu ležela jsem v břiše cítila jakoby šimrání a pobolívání, úplně jiné, než před tím. Takže tak ![]()
@Evenka se cítíš? Už jsi testovala? Moc držím pěsti, aby byly// ![]()
@Mabame Tak dnes jsem testovala, je to 10.den od ket blastocystky. ![]()