Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petruš Z. mě to nebolí pořád a ani ne tolik jako včera ráno. To mě bolelo třeba 5 minut v kuse i když jsem seděla. Teď je to tak nárazově, zřídka. Ale nejen tam, i normálně podbřišek. Zítra jsem do CARu objednaná na testy, krev a moč. Výsledky z krve budou tak v úterý nejdřív ![]()
@Tofik No to je doba. Jsem ráda, že jsem si to zaplatila a odpo jsem věděla výsledek ![]()
To nic nebude, prostě se to dole mění a do toho samý hormony
Bude to dobrý.
@Petruš Z. oni to posílají kamsi do laborky, tak než jim to pošlou zpátky. Kdybych si šla tady sama, což asi stejně taky ještě půjdu, tak to budu vědět až druhý den. Aspoň před třemi lety to tak bylo.
@Tofik Ahoj, tak jak je? Já začal trochu špinit. Po wc. Na paniku prdím, stejně více udělat nemůžu. Špinila jsem i u syna a dobře to dopadlo, tak uvidíme.
@Petruš Z. Ahoj
Já celkem nic, mě pobolívá lehce podbřišek, zadýchávám se, včera i dnes jsem povlíkala peřiny a myslela, jsem, že u toho padnu
Zrovna dneska jsem si říkala, že do příští ho čtvrtka to nevydržím a půjdu ještě jednou na krev jako samoplátce. Příští čtvrtek jdu na UTZ. Tak to je dobrý, že s tím máš zkušenost, já bych panikařila
ale já jsem hroznej plašan
@Tofik Já si zajdu zítra na krev. Nedá mi to. A na radu dr. jsem zvýšila utrogestan na 2-2-2. Já pořád prostě věřím, že to bude v pohodě ![]()
@Petruš Z. jasně, víra, to je jediné, co nám taky zbývá, že jo ![]()
@Tofik Gratulace
a to budou dvojčátka?
Neřekli ti k tomu nic?
@Petruš Z. neřekli radši nic
Ale taky mě to zarazilo. My dávali jedno, ale nic není nemožné, že
Ale s dvojčatama by mě chlap vyhnal. Už takhle jsme se rozhodovali, jestli dáme jedno nebo dvě a on nekompromisně řekl, že jen jedno, že nehodlá riskovat dvojčata. Takže jedno krásný šlo do koše ![]()
@Tofik Ale i tak, gratuluji. Každá má hladinu hcg jinou, ale přes 2 tis. je fakt dost
Jednovajky, tý jo. To by bylo ![]()
@Petruš Z. vše se rozlouskne příští čtvrtek. Kdy jdeš na kontrolu? A cítíš na sobě nějaké změny? Mě jen dole občas trošku pobolí, ale jinak nic
@Tofik No do CARu si mě pozvali až 6.4., ale moje dr. mě chce vidět příští pondělí. Bych se zbláznila do dubna.
Mě taky občas dole pobolívá, občas trochu divně od žaludku, ale nic hroznýho.
Holky těhulky @Petruš Z. @Tofik to je super, potichoučku gratuluji
Aco ostatní holky s testíkama??? Kdo jste po KETu?? Už si to nepamatuji…