Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petruš Z. píše:
Vše nejlepší ke dni žen, ženy![]()
také se přidávám s přáním ![]()
@medmenka Ahoj. Me delali laparosjopii vejcovodu(mimo delozni tehotenstvi po ET) a pri tom mi rozrusovali srusty na strevech a v maly panvy. Na to mi doporucili do 6 mesicu otehotnet.Pak se tam udelaji znovu.
@komty já mám jen jeden vejcovod a srůsty jsem kdysi dávno měla také, to mi odstraňovali při operaci cysty a odstranění vejcovodu
Ale myslela jsem že při umělém to moc vliv na těhotenství nemá.
Já přirozeně otěhotnět moc stejně šanci nemám, tak jsem si myslela, že se tohle moc při umělém neřeší.
Ahoj holky, tak hlásím // Ale hrozně mě bolí levé tříslo, neznamená to, že je to mimoděložní? ![]()
Tofik: tak to vůbec nevím, ale věřím, že to bude tam kde má a že se můžeš radovat!!
@Tofik píše:
Ahoj holky, tak hlásím // Ale hrozně mě bolí levé tříslo, neznamená to, že je to mimoděložní?
Super, gratulace.
A jak hodně to bolí? Já měla bolest, která nepřestávala a pak jsem k tomu špinila hodně tmavou krví.
Bude to v pohodě. Neměla jsi ovulaci z levé strany? Někde jsem četla, že pak ta strana bolí, protože tam je žluté tělísko.
@Petruš Z. aháá, tak to možná bude ono. Měla jsem ji na levé straně!
Děkuju za uklidnění ![]()
@Tofik Není za co ![]()
Já dnes dělala další test po 2 dnech, takže už 14. den po KET a jsou obě čárky stejné
Byla jsem na krvi, tak jsem zvědavá
Ty jsi o pár dní ode mě, že jo? ![]()
@Petruš Z. Paráda" Já už to asi nebudu zukoušet, ani nemám testy, leda bych to nevydržela a šla koupit další. Jsem o dva dny od Tebe. V pátek jdu do CARu na krev. Výsledky budou tak v úterý. Kdy to budeš vědět, zítra? Držím vše co mám, ať je pěkné ![]()
@Tofik Já si to myslela, že jen o dva dny. Já šla jako samoplátce, protože se mi nechtělo jet na krev 150 km. Mám číslo, takže bych si mohla odpoledne zavolat nebo zítra odpo si dojít tady u nás osobně. Po telefonu mi to říct nemusí. Ty pravidla, že vše jen osobně, ale záleží, kdo tam bude a když jsem samoplátce…
Zkusím tam zavolat.
@Petruš Z. já si před 3 lety byla pak taky jako samoplátce a řekli mi to po telefonu. Chtěli asi jen rodný číslo. To chápu, že se Ti kvůli tomu nechce jezdit 150 km, na to bych se taky vyprdla. já to mám půl hoďky autem, tak si udělám výlet bez dětí ![]()
@Tofik Já si právě taky před lety volala, ale teď mi vždy tvrdí, že nemám volat, že nesmí říct výsledek do telefonu. Před měsícem jsem tam volala a v pohodě
Tady z laborky totiž posílají krev jinam, tak asi proto to říkají. Nevím ![]()
A už vůbec se mi nikam nechtělo, když to tu ráno klouzalo jako blázen a mlha, že ptáci chodili pěsky ![]()
@Tofik Moc gratuluji. Tak na me prosim prskni trochu toho tehulkovskeho stesti.
Ja jsem dnes devaty den. ![]()