Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
7.3.16 14:18

@Petruš Z. gratuluji, tak ať vše pokračuje jak má, moc držím palce :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
7.3.16 14:32

@medmenka díky a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.3.16 14:50

@Petruš Z. tak u mě se nic neděje, chystám se že půjdu do 2.IVF ale chtěla bych už v novém centru kam jdu teprve za 14 dní na konzultaci, tak uvidíme kdy se to celé rozjede.
Sice mám ještě 2 mrazáčky, ale chci jít do čerstvých 9× ket asi stačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
7.3.16 14:55

@medmenka Vím, že toho máš dost za sebou. Můžu se zeptat? Ti mrazáčci byli geneticky testovaní? Jakoj PGD/PGS? Tolik pokusů, to je opravdu šílený.
Moc držím palce, ať vám v novém centru pomůžou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.3.16 15:02

@Petruš Z. nene, právě že jsou to jen prvojádra, ale vždy se krásně rozjedou. Ale měla jsem jich při stimulaci hodně kolem 49 ks a následně (ohss) takže 22 ks šlo k ledu s toho tam byli 4 blastocysty. Kdo ví jaká je kvalita (i když v caru tvrdí že dobrá) tak jim je to jedno, oni s toho mají prachy. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
7.3.16 15:25

@medmenka Tak v tom bude ten problém. Velké množství neznamená kvalitu :think: To chce opravdu změnit centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.3.16 16:27

@Petruš Z. Paráda!!! :dance: :hug: :pankac:
Mělas nějaký příznaky, chci to slyšet! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
7.3.16 19:27

@Tofik :mrgreen: To mi dochází až teď, že byly asi nějaký příznaky ;) Jako že jsem přišla domů a vypila na ex hrnek mléka, když samotné mléko nesnáším. Koš smrdí víc jak jindy. No a od soboty usínám přes den. Teď jsem usnula u večerníčku :lol: Ale úplně nejvíc, že jsem měla ovulaci nezvykle brzy a tím jsem měla dostat asi i dřív ms a ta nikde. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.3.16 20:17

@medmenka no tak ti je mazec. Já mám už 4kety a 9 bych fakt nedala. Už teď přemýšlím nad dalsum ivf. Chtěla bych et. Ten jsem neměla. Mám pgd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.3.16 20:43

@Petruš Z. hele, kdybych Ti odpovídala dnes odpoledne, řekla bych Ti, že mám citlivější nos, dobrá nálada, takže má typická špatná před MS nikde jako minulý měsíc, ale teď jsme přišla domů ze sboru a chce se mi brečet, mám depku jako prase, prsa nebolí, všechno odeznělo… :zed: Asi jsem udělala něco špatně. Dnes jsem dopolko chodila s malým v kočárku po městě a myslela, že padnu a navečer jsem šla pěšky na sbor a co jsem přišla domů, tak po všem ani památky :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.3.16 21:23

@Petruš Z. přesně, proto také utíkám jinam už jsem to měla asi udělat dávno ale věřila jsem jim.

@kratjana také jsem nikdy neměla ET a věřím že třeba s čerstvých by se mohlo chytnout a konečně udržet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
7.3.16 21:43

@Tofik Prosím tě, nevzdávej to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.3.16 21:50

@medmenka jedna holčina teď odchází z repromedy jinam. Má taky dvě embrya u ledu. Zkusí to s nimi jinde. Taky nad tím uvažuji. Taky mám ještě dvě. Nepremyslela jsi o nějaké laparce nebo něčím takovým?… Jak tu někdo zmínil to kvanta vajicek… Já měla taky hodně vajicek, 31. Tak si taky říkám jestli nebude problém. i v tom. ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.3.16 22:41

@kratjana já si sebou také vezmu i zmrzlíky, ale nejdříve si musím vybrat centrum. Na laparoskopii jsem nebyla ale v 2013 mi dělala dr. na gynekologii ambulantně dělala hysteroskopii a to bylo všechno o. k. ale od té doby se to klidně mohlo změnit. Na posledním transferu se mě doktor plat zda jsem někdy podstupovala operaci čípku asi se mu něco nezdálo ( no nemohl se dostat do dělohy, mám jí zakloněnou se zatáčkou, prý pravý úhel jak vyšitý :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
7.3.16 23:06

Petrus Z.: paradni zprava a jen tak dal, at je vse ok!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí