Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
4.3.16 10:19

@Tofik je to na psychiku opravdu náročný. Kolikátý jsi Den? Kdy testujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.3.16 10:21

@kratjana já jsem byla před týdnem. Pořád mi bylo fajn, dobrá nálada a najednou změna. Mně se vždycky týden před MS zhoršila nálada, byla jsem podrážděnější a tak, ale ne takhle plačtivá. Na kontrolu jdu za týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 10:51

@kratjana takže ty máš taky 6ti denní? To jsou věci. Já furt říkám, že by bylo nejepší, kdyby byly uělý dělohy a nedávali nám to zpátky do nás vůbec :mrgreen:
@Tofik tu plačtivost znám, rozbulela jsem se kolikrát ai u reklamy.

Moc Vám oběma držím palce.

Holky nemáte někdo zkušenost s tím, že jste měly po neúspěšném KETu extrémě silnou MS a pak dlouhé špinění? Já furt trochu špiním a to jsm MS po transferu dostala už 12./13.2. a pobolívá mně břicho. :nevim: Mám naštěstí ješt jeden měsíc na sronánínež půjdu na další pokus, ale je mi o diný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.3.16 10:59

@Snažilka8383 díky za uklidnění. Takže to může být utroušem? Když on si člověk asi nevybere, co? Nejlepší by bylo, kdyby to bylo těhotenstvím, ale na to je ještě brzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 11:00
@Snažilka8383 píše:
@kratjana takže ty máš taky 6ti denní? To jsou věci. Já furt říkám, že by bylo nejepší, kdyby byly uělý dělohy a nedávali nám to zpátky do nás vůbec :mrgreen:
@Tofik tu plačtivost znám, rozbulela jsem se kolikrát ai u reklamy.

Moc Vám oběma držím palce.

Holky nemáte někdo zkušenost s tím, že jste měly po neúspěšném KETu extrémě silnou MS a pak dlouhé špinění? Já furt trochu špiním a to jsm MS po transferu dostala už 12./13.2. a pobolívá mně břicho. :nevim: Mám naštěstí ješt jeden měsíc na sronánínež půjdu na další pokus, ale je mi o diný

S tou menses si to už nepamatuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
4.3.16 11:09

@Snažilka8383 já měla MS silnější a o dva dny delší po ETu i KETu, ale při pozitivních testech. Teď naposled to byla klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.3.16 11:11

@Snažilka8383 já ji měla silnější, ale o něco kratší. Určo bych se poradila s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 18:32
@Tofik píše:
@Snažilka8383 díky za uklidnění. Takže to může být utroušem? Když on si člověk asi nevybere, co? Nejlepší by bylo, kdyby to bylo těhotenstvím, ale na to je ještě brzy

Myslím, že zatím je to Utroušem a psychickým vypětím. První těhu pláč zažiješ brzy - až ti vyjde pozitivní těhotenský test :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 20:28

@Gabriela1234 já myslím že to vypadá dost dobře. Já chci taky aby mi bylo špatně :) jsem desátý den po ketu a přestávám věřit ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 20:36

@Gabriela1234 ldy nudes testovat? Moc ti to přeji. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.3.16 23:32

@Gabriela1234 kdybys polykala utrogestan tak je ti špatně z toho. Jinak asi ne. Třeba je to nervozita. Mně dva dny teď bylo taky divně a dnes dobrý. Možná si to taky mamlouvam. Ale třeba to máš na dobré cestě
Musíme věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 11:52

@Gabriela1234 fakt? I když je to uměle? Mně dneska ráno bylo taky trošku šoufl a smrděla mi čočka a olej, který jsem tam nalila a dala vařit. V životě jsem to necítila, tak snad je to dobré znamení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.16 18:27

@Gabriela1234 gabi, já mám opět negativní test. Měla jsem miniaturní duchy a to je yo co nechápu. Jako by se to chytlo a yned pustilo. A jal říkáš, asi nebude něco v pořádku :( zeptám se v Repromede jestli mi udělají nějaké vyšetření. Byl to 4.ket. Mám ještě dvě embrya a čím dál tím větší strach ze to nevyjde ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
6.3.16 18:35

@Gabriela1234 Ja u prvniho et taky spinila a byla jsem tehotna. U dalsich dvou jsem nespinila vubec a nevyslo to. Takze zadne smutneni! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 18:50

@kratjana to mě mrzí :hug: A dělali Ti nějaké podrobnější testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí