Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petruš Z. Ty jo, to je taky dost
nebudou tu nakonec ještě dvoje dvojčátka???
![]()
Holky, vím, že je to pro vás obrovské zklamání, ale jednou vám to vyjde, musí!!!
@Janička 1211 Dvojčátka ne
Já si zašla po 6 dnech na další odběr. Abych věděla, jestli je to v pořádku. První odběr byl 804 j. ![]()
@Tofik já bych se v nativu KETu nikdy nedočkala. Neovuluji. Takže řízený cyklus s Estrofemem, teď nově i s Prednisonem a od KETu budu ještě píchat Fraxiparin. Ale oba poslední léky jsou spíše jen z kategorie „pro jistotu“, protože imunitu mi dělali před prvním těhotenstvím a po prvním neúspěšném těhotenství mi zase zjišťovali krevní mutace. A vše by mělo být ok. Přeji Tobě a drobečkovi u Tebe pevné zdraví!
@f-l-e-a Děkuju, byla jsem radši u doktorky a světe div se, prý si můžu vzít paralen nebo ibalgin. Sporadicky, ale můžu. nemůže se prý v posledním trimestru
aha, to je mazec co všechno se tam dole může nebo nemůže dít.
Holky, všem vám přeju, ať ještě seberete odvahu a jdete do toho. Jednou to přece musí vyjít!! ![]()
Ahoj holky, jsem tu nově, mohu se přidat k Vám?
Jsem po 1. IVF a čekám na výsledek. K zamražení nebylo nic. A tak by mě docela zajímalo, jaká je minimální doba mezi dvěma stimulacemi? Je to nějak dáno pojišťovnou nebo u každého individuálně?
@epinka ahoj, já s tím zkušenost nemám, ale myslím si taky ty dva až tři měsíce, pže to pojišťovna zase musí schválit, navíc tělo by si možná aspoň měsíc mělo dáchnout. A Ty jsi teď byla na ET?
@epinka píše:
Ahoj holky, jsem tu nově, mohu se přidat k Vám?Jsem po 1. IVF a čekám na výsledek. K zamražení nebylo nic. A tak by mě docela zajímalo, jaká je minimální doba mezi dvěma stimulacemi? Je to nějak dáno pojišťovnou nebo u každého individuálně?
Ahojky, mepo by yo být tři měsíce. Ale jsem v jedné skupince a tam jedna holčina(Paní táhne ji na 40) měla stimulaci posobe. Domluvila se přímo v car. Myslela jsem že to nepůjde ale šlo to. Jenže ji šlo o čas. Ona by jinak další ivf už nestihla. Jestli tě netlačí čas tak nespechej
@epinka Ahoj a vítej. Přeji hodně štěstí ![]()
A taky si myslím, že mezi IVF jsou asi 3 měsíce. Je to nápor na tělo.
Ahoj holky, moc díky za info ![]()
Ano, byla jsem na 1. ET. Zamraženo nemáme nic, embryjko bylo jediné, takže pokud nic, musíme vše začít znovu.
Je fakt, že jsem si myslela, jak ty injekce budou děsné, že mi třeba bude špatně nebo kdo ví, co to se mnou provede.
Ale ani jsem o tom nevěděla. I odběr vajíček OK. Vše úplně v pohodě, fakt jsem se až divila. Možná jsem třeba měla napoprvé nízké dávky léků, to nemohu posoudit.
Tak možná i proto, si to vlastně ani nijak neuvědomuji a nepřipouštím ![]()
@Gabriela1234 Ahoj! Držím vše co mám, ať vše dobře dopadne!
Jak to píšeš, tak mi to připadá jako daleká budoucnost, krom toho dubna
A co prtě, je ve školce spokojené? Já jdu zítra s dětmi očíhnout novou školku a ve středu k zápisu.