Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik Kočko, dlouho jsem tu nebyla, tak mi to uniklo asi… Ono se ti to zase nepovedlo???
![]()
@Mabame píše:
@Evenka já jdu ve čt na sono, tak jsem zvědavá, jak mimi vyrostlo
Ahojky, tak jak miminko vyrostlo? Ja mela 13.den hcg 1 027. ![]()
@Janička 1211 tak víš, jak je to na h…
A co Ty? Chodíš na ty čínský léčiva?
@Tofik no nakonec jsem zvolila jen léčitelku, ale má na netu dobrý výsledky.
@Evenka Ahoj,omlouvám se, ale neměla jsem možnost napsat.Mimi roste, už má 1,5cm, tak doufám, že bude dál pěkně růst. Za měsíc jdu na prvotrimestrální screening. Trochu se bojím, ale zároveň těším ![]()
A comTvé HCG? ![]()
@Mabame Ahojky, namerili 13.den po ket hcg 1 207. V patek jdu na prvni ultrazvuk, nemuzu se dockat srdicka. Mam radost, ze tve mimi krasne roste, my uz padime za vami.
![]()
@Evenka je pěkné HCG, jak u dvojčat. Moje centrum HCG neměrí, takže nemám srovnání. Moc držím pěsti ať
bije jako zvon.Je to moc krásný pohled. Hezky jste nám v patách ![]()
@Mabame Dekuji, v patek dam vedet, jak se mimi zabydlelo. Opatrujte se.
![]()
@Gabriela1234 píše:
Ahoj holky, tak u mě už je s těhotněním utrum, imunita mě nepustí, a taky tady z toho pokusu nepřežilo žádné embryo. Takže tak…
všem držím pěsti a snad jsem tímhle vybrala toho černého petra, a vám přijdou //!
Ahoj Gabi. To je mi moc líto!
jak je to možné?
@Gabriela1234 to je fakt strašný ;( moje svagrova má špatnou genetiku takže ji ani jedno embryo neprošlo pgd takže taky bez zavedení ;( no a já zdravá jen špatný spermio a blíží se mi pátý transfer ;( je to nekonečný a už tomu ani nevěřím