Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mně se snad zbláznilo tělo, teď jsem byla na záchodě a zase je to jen špinění, já vůbec nevím, co teď mám dělat
@jarunka86 no máme po PK. Ale co když ta ovu byla včera místo pondělka, jak to má asi vypočítaný.
@Vitalka určitě si zítra dojdi na krev a když bude negativní tak vysaď léky, uvidíš
@Tofik píše:
Holky, prosím, máte některá zkušenost s nativním KETem? V pátek jsem byla na kontrole, 11. den. Včera mě od rána bolel podbřišek, takže ovu probíhala, večer jsem si píchla Pregnyl. A na transfer mám jít až v pátek. Není to pozdě, když ovu byla už včera?
ahoj, já měla nativní ket, tam je v podstatě jedno, jak dlouho po OVU se jde na transfer, přibližně tak těch 5 až 7 dní podle sliznice, držím palce
![]()
@Martrich děkuju
@Vitalka já bych rozhodně použila vložku, ne tampon, a určo bych zítra zavolala do CARu a poradila se. Pokud se Ti to nerozjede definitivně, tak bych nevysazovala
@Vitalka pokud máš dál utroš, tak to může brzdit. Tak uvidíš zítra.
@Tofik To je rozdil par hodin, navic v patek jsi byla na kontrole, to by dr. zrejme poznal, ze budes ovulovat den na to. Neboj a netrap se, urcite delaji spravne! ![]()
Tak na to holky kašlu, už se to rozjelo úplně….není důvod, abych do sebe dál tlačila utroš…..chci se konečně zbavit těch hormonů na 3 měsíce a pak to zkusit znovu……už jsem to fest ořvala, ale bohužel s tím nic neudělám
@Janička 1211 píše:
@Petruš Z. Díky, ale ani si ho nepamatuji. Umřel, když mi bylo 16 měsíců. Už jsem koukala. U nás to dělá praktická de. Pak nějaký kosmetický salon. No a potom dr. co studoval přímo někde v Číně, a má na to asi 8 certifikátů. Tak myslím, že mám jasno. Odnaučuje i kouřit. Vezmu tam chlapa
Super, že sis vybrala. Já taky plánuju, že tam vezmu manžela, aby ho odnaučil kouřit
To mě napadlo skoro hned ![]()
@Tofik píše:
Holky, prosím, máte některá zkušenost s nativním KETem? V pátek jsem byla na kontrole, 11. den. Včera mě od rána bolel podbřišek, takže ovu probíhala, večer jsem si píchla Pregnyl. A na transfer mám jít až v pátek. Není to pozdě, když ovu byla už včera?
Já budu mít teď KET v nativu. Byla jsem tam ve středu 10DC, sliznice 7,5 a folík 19 mm, takže jsem si večer píchla Ovitrelle (to je asi to samý, co pregnyl) a od včera zavádím utrouš. Dle dr. ovu proběhla v pátek max. v sobotu ráno. Embryo má 5 dní, takže ve středu jedu na transfer. Takže u mě je to takový logický. Jinak myslím, že ovu byla asi v pátek večír
ale to jen hádám. Já myslela, že třeba to Ovitrelle tu ovulaci načasuje, že má přijít za 36 hod. U Pregnylu to tak není? Jsem ti moc neporadila, viď?
Holky, od mého posledního neúspěchu mě pořád bolí prsa a v podbřišku. Jsem asi nějaká rozbitá…
@Petruš Z. @jarunka86 pregnyl by měl taky ovulku načasovat. Jenže ona podle mě přišla dřív, než doktor čekal, už v sobotu ráno mě bolelo břicho, takže nevím, co s tím teď. Jaký to má či nemá vliv a tak. S načasováním ovulace jsem měla problém vždycky, při IUI, nativu…takže u mě odhadnout ovulaci není moc jednoduchý.
@Vitalka to mě mrzí
vyplač se, dostaň to ze sebe a pak zase hurá do boje! ![]()
@Tofik ovulka by měla chodit do 24hod od píchnutí pregnylu myslím ![]()
@Janička 1211 Jani a měla jsi stimulovaný KET nebo nativ? Já jsem takhle byla vždycky rozhozená, když jsem měla stimulovaný KET ![]()
@markyj to jo, ale já ji měla už od rána, si myslím. A až večer jsem píchala Pregnyl