Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
17.2.16 18:50

@f-l-e-a tak jak jsi dopadla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.2.16 18:50

Petruš Z.: tak super, že to je na dobré cestě a ať to po ní zdárně pokračuje!

Gabriela: v pondělí se rozhodne, co kdy? Asi jo, viď, tak ať se nic neprotahuje a jde to dobře jako u Petruš!

Vitalka: ani u svatebních příprav se nedaří přijít na jiný myšlenky? Fakt tě nerozptýlí nic? Je to ještě pár dní, vydrž!! A kéž by to bylo odměněno dobrou zprávou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.2.16 18:51

F-l-e-a: mám stejnou otázku… :-) Jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.2.16 19:00

F-l-e-a: se mi to poslalo dřív - jak je ti, jak to všechno dopadlo, jsi v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.2.16 19:30

@ceris @medmenka ani nevím, co jsem naposledy psala. Ale byla jsem na vyšetření kvůli podezření na molu, ale podle pana dr. to dle UTZ spíše mola nebyla, ale vyloučit se to nedalo, takže i tak doporučil histologii po revizi. Nicméně na to nedošlo, jelikož jsem odpoledne před plánovanou revizí spontánně potratila. Popisovat to nebudu, ale průběh mě dost zaskočil a fakt jsem se bála, zda je vše v pořádku a nemohu třeba vykrvácet. Dr. druhý den ráno potvrdila, že vše je pryč a revize není nutná, jen mi píchli něco na zavinutí dělohy. Musíme jen ještě dosledovat HCG do nuly, den po potratu totiž bylo ještě asi 3000j. Tudíž si teď dávám pouhý měsíc pauzu a předběžně poslední týden v březnu bychom chtěli uskutečnit další KET. Blbé je, že se nemohla provést ta histologie, ale budu věřit, že vývoj posledních událostí nasvědčoval tomu, že to bylo jen klasické ZT. Teď nabírám další sílu a víru v lepší konce. Doufám, že mi moji víru podpoříte Vašimi úspěchy. :kytka: Leden totiž nějak moc nakloněn nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.2.16 19:46

F-l-e-a: uf, hlavně že jsi v pořádku… a že sbíráš víru a sílu na další KET! A my se budem snažit, jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.2.16 19:53

Petruš.Z

To je super mám radost ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.2.16 20:07

f-l-e-a

:hug: Přeji ti další úspěšný KET a hlavně s dobrým koncem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
17.2.16 20:25

@f-l-e-a tak si to tedy nakonec tělo vyřešilo samo. Já vím že jsi psala že je podezření na molu. Já když jsem prodělala SP tak to bylo krve jak když pustíš kohoutek s vodou také jsem se bála a měsíc jsem čekala než hcg kleslo na nulu. Ty už jsi si vybrala fakt už všechno špatné, tak tentokrát ten KET prostě dopadne, budu ti moc držet palce :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
17.2.16 21:34
@medmenka píše:
@f-l-e-a tak si to tedy nakonec tělo vyřešilo samo. Já vím že jsi psala že je podezření na molu. Já když jsem prodělala SP tak to bylo krve jak když pustíš kohoutek s vodou také jsem se bála a měsíc jsem čekala než hcg kleslo na nulu. Ty už jsi si vybrala fakt už všechno špatné, tak tentokrát ten KET prostě dopadne, budu ti moc držet palce :palec: :hug:

Cube je fajn, nejlepší je tam mudr. Višňová, je tady také diskuze o Cube, tak mrkni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.2.16 21:35

Gabriela: no já jo, ale chemický z toho bylo, takže spíš takovej poloúspěch..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
17.2.16 21:37

Děkuji všem za krásná slova :-) :hug:
@f-l-e-a ufff, to sis tedy „užila“, ale asi lepší, když jsi nemusela na revizi. Příště to prostě vyjde. Ten leden byl prokletý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.2.16 21:42

Gabriela: myslím, že nám „ji“ natrhla i tak ;) Holt to musíme zlepšit, aspoň je kam růst, že jo. Do dvou čar, ideálně. Já se k nim teda budu zkoušet prohrabat až někdy v březnu, nějak v půlce bych měla jít na KET. Takže pak bude nějaký aprílový žertík, že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
17.2.16 22:03

Gabriela: aha, takže těžký doma kvůli nemoci někoho blízkýho? Tak se držte. Ale je to tak - když já se narodila, prababička skoro ten stejnej den zemřela..tak to tak asi prostě musí někdy být.. i tak držím palce, ať zvládáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
19.2.16 09:33

Vitalka: jakpak je, zvládáš netestovat? Ještě je pořád čas, ne? Nebo už se to blíží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí