Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
416
13.2.16 19:23

Snazilka: aha, takže těch pokusů vlastně nemohlo být tolik, když je to vlastně po jednom transferu. To je teda blbý :( To do tebe asi prali dost léků, různě, co, aby zvýšili počet vajíček. To je zápřah jako prase. A s těmi CARy - hele jakákoliv změna v tom je asi dobrá, můžou se pohnout kola osudu, vesmír se dotkne hvězd, co já vím a vajíčko bude přesně v takový kondici, v jaký je to třeba. Podle mě čím víc pokusů máme za sebou, tím individuálnější přístup bychom měli mít a potřebujeme ho, ne bejt jen jeden pár z mnoha..to se pak ty příčiny řeší míň, takže je to jak píšeš - o čase na pacienta.. si teda taky myslím.
Já si adopci umím představit. Ještě než jsme zjistili, že to máme s přirozeným početím složitější, jsme si říkali, že si jednou dítě do adopce vezmem, ale až budem mít svý a zjistíme, že zvládnem bejt rodičema. Ne dřív. No, tak možná to nakonec bude jinak, kdo ví. Já v týhle oblasti pracuju, takže to je pro mě představitelné dost, no. Ale manžel by hodně chtěl vlastní dítě, takže to prostě budem zkoušet dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.2.16 19:47

Ceris: Děkuji, jsi hodná, že by jsi mi přála šťastný konec a i já Ti přeji to samé - věř mi :) V pondělí jdu ještě na kontrolu, tak se na vyšetření toho embria zeptám, ale žádné sledování kultivace jsme si nepřipláceli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
13.2.16 21:00

Holky a zkousely jste embryoglue a na Ket i hysteroskopii? Ja mela glue 2×, z toho jednou se mimi chytlo. Sice to nedopadlo, ale to je jina. Ted jdu na Ket a v ramci pripravy mi delali prave hystero, narusili sliznici v deloze, aby se mimi lepe zavrtalo. AH u nas delaji u kazdeho embrya na et ci mrazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 22:52
@Gabriela1234 píše:
Měla jsem při tom posledním KETu embryoglue, a teď ho budu mít taky.
Snažilko (snad jsem dobře udržela v hlavě vlákno), neschválila by ti genetický test embrií pojišťovna? My jsme také samoplátci a tohle nám platí pojišťovna (na druhou stranu odebrání buněk na zkoumání je taky drahý jak prase).

To nevím, zkusím se v novém centru poptat. Díky za info. Embryoglue jsem si platila jednou a nic, tak jsem to vyhodnotila jako další tahání peněz z lidí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.16 22:57

@ceris pokud se adopci nebráníte, určitě ti to pomůže minimálně psychicky v tom, že máte pořád možnost být rodiči, což je fajn a umělko tě tolik nestresuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
13.2.16 23:38

Holky a co to je to embryoglue? A kdy má smysl dělat genetický test embrya? Spíš když je problém ohledně vajíček? A test integrity DNA spermií jste si nechávali dělat? Teda jako chlapi, že jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.2.16 14:24

Gabriela1234: díky za vysvětlení. Je to teda fakt věda a loterie zároveň. A pak se máme rozhodovat, co chcem a co ne. Jak ty to teď máš, za 14 dní tě čeká co, KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.2.16 16:03

Gabriela1234: nevzdávej, pořád si myslím, že kdo si děti moc přeje, měl by je mít. A pokud se tomu dá pomoci, mělo by se to udělat. Virozu snad brzy odeženeš, aby se to zas neodkládalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
15.2.16 09:37

Ahoj holky v kolikatym dnů cyklu jste začali se stimulaci před KETem? dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.2.16 10:15

@Bublina 83 myslím, že jsem měla Estrofem hned jak mi začala menses

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
15.2.16 10:48

Díky holky tak že budu muset čekat do další ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
15.2.16 16:00

@jarunka86 Embryoglue jsem měla dvakrát a bez úspěchu. Tak nevím. Chystám se v březnu na další Ket a také nevím, zda si opět nechat dát embryoglue. Hysteroskopii mám teď také za sebou, tak jsem zvědavé, jestli to bude mít úspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.2.16 16:13

@Mabame nu u té hysteroskopie se říká, že tím naruší sliznici a ta se hezky obnoví, tak to myslím, že je ku prospěchu věci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
15.2.16 16:29

@Mabame @markyj mě bohužel ani HSK nepomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.2.16 19:35

@Janička 1211 mně taky ne, ale říká se to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie