Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
12.2.16 12:41

@Vitalka možný to je, že je to po práškách. Já teda nebrala utrouš, ale taky se mi zvětšily a bolely. Anebo se zahnízdilo a hormony už jedou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.2.16 12:55

@Tofik

No já jsem to moc neřešila, aby si někdo nemyslel, že plašim, ale včera přítel, že se mi dost zvětšila prsa…ale nebolí mě na pohmat, jen dost bradavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
12.2.16 13:24

@Vitalka tééda, to zní nadějně. No, držím všechno co mám! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.16 13:31

@Janička 1211 ahoj holka, tak jak? Myslíš, že to nedopadlo? :(
@Vitalka všechny příznaky jsou z těch pitomejch léků, jak říkáš, na cokoliv opravdovýho je děsně brzo. Zvrací se až něco po termínu menstruace, prsa bolí po stimulaci, hlava nás bolí z nervů atd. Pokud nezačneš vyloženě krvácet, není třeba nic řešit a musíš jen vyčkat na termín krve ;) Jsem zvědavá, jestli aspoň ty z naší skupiny budeš šťastná.

Holky já už jsem se oklepala, v březnu půjdu na konzultaci do novýho centra a v dubnu snad bude další transfer vrámci již 5.!!! IVF.
Nebudu sem chodit moc často, ale držím vám palce a třeba se s některou z vás tady v dubnu potkáme - teda bylo by lepší, kdby ne a byly jste už těhule :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
12.2.16 13:37

@Snažilka8383 Nene, určitě to nedopadlo, už by na testu muselo něco být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.16 14:27

@Janička 1211 Tak to je mi líto :oops:, fakt to nechápu. Jediný vysvětlení, co tu někdo psal je, že tomu, komu se daří sem nechodí. Ach jo. Ale bude líp, jen to nevzdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.2.16 16:51

Snažilka8383: Jsi borec, jak rychle ses oklepala. Musí to vyjít, jednou to prostě musí vyjít. Tak je super, že jsi nesložila zbraně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.2.16 17:06

Vitalka: já měla taky všechny ty tebou popisované příznaky po hormonech, asi, přesně jak píše Snažilka. Sice pak potvrdili těhotenství, ale nevyvíjelo se dobře.
Takže holt prostě vyčkej na krev. A věř :) Věříme tu s tebou, se ví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.2.16 20:08

@ceris
dnes mám divnej den, šílený změny nálad až mě to samotnou štve, tak jsem si radši zalezla do postele a nemluvim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.2.16 20:15

Vitalka: dobrá volba, do postele, opakuj si, že to nevadí, máš přece právo na blbý nálady…kdy máš jít na krev? Kolem 20.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.2.16 21:13

@ceris
24. si mám dělat test a pak půjdu na krev… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.2.16 21:18

Vitalka: takže test ti vychází na 14. den udělat, asi, že jo. Vydržíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.2.16 21:39

@ceris

já doufám, že vydržim, já hlavně budu mít takový nervy, že se na něj bude muset jít podívat první přítel…..a podle jeho výrazu to hned poznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
12.2.16 21:41

Vitalka: se nedivím, já jsem měla takový nervy, že jsem si test radši vůbec neudělala :) A šla jsem odevzdaně rovnou na krev ;) Ve finále to pro mě asi bylo fakt lepší a hodlám to tak udělat i po KETu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
12.2.16 22:56

@ceris

To já test asi udělam, kdyby mi výsledek řekla sestra bez testu a byl negativní, tak to asi nerozdejcham. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí