Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vitalka možný to je, že je to po práškách. Já teda nebrala utrouš, ale taky se mi zvětšily a bolely. Anebo se zahnízdilo a hormony už jedou ![]()
No já jsem to moc neřešila, aby si někdo nemyslel, že plašim, ale včera přítel, že se mi dost zvětšila prsa…ale nebolí mě na pohmat, jen dost bradavky
@Janička 1211 ahoj holka, tak jak? Myslíš, že to nedopadlo? ![]()
@Vitalka všechny příznaky jsou z těch pitomejch léků, jak říkáš, na cokoliv opravdovýho je děsně brzo. Zvrací se až něco po termínu menstruace, prsa bolí po stimulaci, hlava nás bolí z nervů atd. Pokud nezačneš vyloženě krvácet, není třeba nic řešit a musíš jen vyčkat na termín krve
Jsem zvědavá, jestli aspoň ty z naší skupiny budeš šťastná.
Holky já už jsem se oklepala, v březnu půjdu na konzultaci do novýho centra a v dubnu snad bude další transfer vrámci již 5.!!! IVF.
Nebudu sem chodit moc často, ale držím vám palce a třeba se s některou z vás tady v dubnu potkáme - teda bylo by lepší, kdby ne a byly jste už těhule ![]()
@Snažilka8383 Nene, určitě to nedopadlo, už by na testu muselo něco být.
@Janička 1211 Tak to je mi líto
, fakt to nechápu. Jediný vysvětlení, co tu někdo psal je, že tomu, komu se daří sem nechodí. Ach jo. Ale bude líp, jen to nevzdat.
Snažilka8383: Jsi borec, jak rychle ses oklepala. Musí to vyjít, jednou to prostě musí vyjít. Tak je super, že jsi nesložila zbraně.
Vitalka: já měla taky všechny ty tebou popisované příznaky po hormonech, asi, přesně jak píše Snažilka. Sice pak potvrdili těhotenství, ale nevyvíjelo se dobře.
Takže holt prostě vyčkej na krev. A věř
Věříme tu s tebou, se ví.
@ceris
dnes mám divnej den, šílený změny nálad až mě to samotnou štve, tak jsem si radši zalezla do postele a nemluvim ![]()
Vitalka: dobrá volba, do postele, opakuj si, že to nevadí, máš přece právo na blbý nálady…kdy máš jít na krev? Kolem 20.?
Vitalka: takže test ti vychází na 14. den udělat, asi, že jo. Vydržíš? ![]()
já doufám, že vydržim, já hlavně budu mít takový nervy, že se na něj bude muset jít podívat první přítel…..a podle jeho výrazu to hned poznam
Vitalka: se nedivím, já jsem měla takový nervy, že jsem si test radši vůbec neudělala
A šla jsem odevzdaně rovnou na krev
Ve finále to pro mě asi bylo fakt lepší a hodlám to tak udělat i po KETu.
To já test asi udělam, kdyby mi výsledek řekla sestra bez testu a byl negativní, tak to asi nerozdejcham. ![]()