Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Evenka Vidíš, já to taky tak mám, tak nevím, proč se se mnou dr. hádá, že to je blbost. A určitě je nás takových víc…
Jani fakt vydrž ještě ty 3 dny, já taky hodně věcí na svém těle vnímám, ale doktoři asi vědí, co dělají.
good luck ![]()
@Gabriela1234 nápad dobrý. Teď jsem zrovna jeden dotazník vyplňovala, ale byl tak debilní, že jsem to ty ženský napsala. Bylo to elektronicky, takže jsem jí to nemohla říct osobně. nepřehledný, otázky moc otevřený…no, nic moc. Tak my Ti to klidně odzkoušíme ![]()
Nerozumim tomu, za mych mladych let
neprisla ms a tak se zjistilo tehotenstvi. Kdyz zena zaspinila nebo zakrvacela, zavreli ji do nemocnice a do porodu uz se nepohla, pac se mluvilo o potratu. Ja bez kapky krve odnosila tri zdrave dcery. Dnes vstude pobihaji spinici a krvacejici tehulky, jedni doktori rikaji, ze je to normalni, jini jako ten muj, ze to neni dobre. V mem pripade mel pravdu, v 10.tydnu byl konec. Takze jsem z toho fakt jelen!
Asi je fakt dnes mozne vsechno.
@Vitalka tak já mám dneska k obědu kuřecí plátek a opečené brambůrky ![]()
@Janička 1211 zlato proboha proč ti neřekli ať přijedeš na odběr krve
a bylo by jasno ne! Já to taky nesnáším rvát do sebe hormony třeba zbytečně ![]()
@markyj Asi měl Michálek blbou náladu… Fakt se se mnou hádal, že to co říkám tak není… Snad to s tím utrošem nějak do neděle vydržím…
@Janička 1211 To je nápor na nervy. Já už bych si zašla na krev. Dojdi si ať máš klid. Krev je tutovka.. @Gabriela1234 @Evenka holky, já jedu k dr. 17.2. a doufám, že pak bude taky KET. Vy jste si to domluvili už po telefonu? Mně sestřička řekla, že si další KET domluvím až toho 17.2. Trochu mě teda naštvala, ale prý to krásně stíháme, protože budu 10 DC. Únor nám to jistí holky ![]()
@markyj Co doktor to názor. Vždyť to znáš. Mě zas rovnou řekla doktorka přestat brát prášky a kontola až za měsíc. A taky bez jakéhokoliv UZ. Jen jsem jí řekla do tel., že byl test negat. Rovnou mě odepsali (nemyslím to zle)
A Janičku chtějí asi zkusit za každou cenu udržet.
Holky, já jdu kouřit. Už toho mám dost…
Stejně tím nic nepokazím a aspoň uklidním nervy
![]()
@Janička 1211 jani to víš že jo, dej si sklenku vínka, cigárko a odpočiň si trochu
tohle je strašně na palici
@markyj Máš pravdu
A jak se říká, tělo má jít do hrobu zhuntované, ale určitě ne po hormonech
![]()