Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Řekli mi, že je to 4buněčný embryo ohodnocený známkou 1 bez problémů a prý je šance 40-50%, to mi přijde, že je trošku zvláštní když ta šance většinou je u embrya s prodlouženou kultivací. No a že mi nemůžou říct, v čem byl problém, jestli ve špatné stimulaci, nebo v mých vajíčkách nebo ve spermiích.
A to budeš dělat celých 14 dni
ten salát teda 14 dni nemusis jist ![]()
@Bublina 83
já miluju zeleninu, takže jí jím skoro pořád….ale teď si budu dávat i jiný dobrůtky….
holky jak je to s kávou, colou a třeba steakem nebo sushi? to už se teď po transferu nemůže?
Fuj
to já vysadila vše kafe, Colu, susi nejim hlivu i C vitamín v tabletách ani nevím jestli se to může nestačila jsem se zeptat dr.
C vitamín se nesmí? no já tatárák ani sushi jíst nebudu a jedno slabý instatní kafe nebo 1 latte mě asi nezabije….Vím jen, že se nesmí hermelíny a plísňové sýry….
@Vitalka jj o těch plísňových sýrech jsem taky slyšela, že z toho může být Listeróza a ta způsobuje potraty
@Snažilka8383 píše:
Holky tak já končím. Dopadlo to popáté jako vždy špatně. Už nevěřím na žádný statistiky a nic.Jestli se mi podaří sehnat dalších 100 tisíc, který budu moct vyhodit z okna, tak se v dubnu upíšu do nového caru pro pocit, že se o dítě snažím a dělám co můžu. Jsem opravdu naštvaná.Vám ostatním fandím dál, ať se podaří aspoň vám.
Achjo. To není fér. Je mi to líto, jenže to ti je taky k ničemu. Drž se čehokoliv se chytit dá.