Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, já v časopise, asi to byl Týden, že to prodlouží do 43 let a 6 pokusů. Ale nevím od kdy.
@Gabriela1234 Páni… tak to MUSÍ vyjít
Držím palečky dvojnásob. ![]()
@Janička 1211 kéž by to tak bylo. ![]()
Já už do další stimulace taky nejedu. Snažíme se třetí rok a nic. Tak jsem řekla, že teda půjdu přírodě naproti a zkusime IVF. A pokud ani tenhle poslední KET nevyjde, tak to nechám tak. Když příroda nebude chtít, tak se můžu stavět na hlavu, vyzkoušet třeba 30 IVF a stejně to bude prd platný.
@Janička 1211 Jani promiň a ty už máš dítě? 3 roky snažení jsou sice dlouhý, my se snažíme skoro 6, ale ne tak dlouhý jako život bez dětí. Vždycky jsem na dně, zoufalá, naštvaná, bez peněz, ale pak se oklepu, protože vidím rodiny s dětma a aji kdybych si měla vzít půjčku, šla bych znovu. Adopci bych nedala, ani náhradní matku asi ne, takže nezbývá než jít dál. ![]()
@Snažilka8383 ano, mám dvě děti z předchozího manželství, ale nynější manžel by moc chtěl. Moje děti zůstali u otce a jsou téměř dospělé. Synovi je 18 a dceři 15. A já hlavně už moc času nemám, v listopadu mi bude 39. Kdybych věděla, že to vyjde, klidně si půjčku vezmu. Zatím to byli vyhozený peníze.
@Janička 1211 aha, to mi uniklo. Tak to je hezký, že tak zkoušíš, abys dala potomka novému partnerovi. To bych asi nedala, pokud by to nešlo a děti už bych měla. Umělý oplodnění je zkouška vztahu sama o sobě.
Dobrou holky. ![]()
Tak pokud jsi měla ducha tak je to na dobre cestě ne? ![]()
Ahoj holky tak dnes třetí test negativní ještě čekám na hodnoty z krve a jdu se objednat k doktorce na další pokus ![]()
Ahoj holky, tak já test zase negativní. Volala jsem do Caru a objednali mě až na 1.3. Není to nějak moc za dlouho? Vzhledem k tomu, že nemám žádné výsledky z krve? ![]()
Já si myslím že ti to klaplo
tak vydrz do zítra a uvidis
děkuji jsi hodná ale už jsem se špatnou zprávou smirena. Už bych chtěla další pokus ![]()
Ahoj a nemůžeš si dojít na gyndu na krev? Té objednali strašně dlouho ![]()
@Gabriela1234 u mě ne. Mrazacky nemám. Budu to muset podstoupit všechno od znova. Jen vůbec netuším kdy.
@Bublina 83 Nevím. Zkusím tam zavolat. Ale sestřička na caru mi říkala, že doktorce řekne, že krvacim a prý by mi doktorka měla volat. Ani nevím jestli mám přestat brat ty prášky.