Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@HankaAdelka píše:
A tak jsem si koupila čokoládu a půlku jsem spořádala na jednou. Mám být v klidu no né?
bodejť
tak asi dneska dopadnu taky
Snažilka8383 Tak to se rozhodně nenudíš, na zítřek se taky něco najde a pak už jdeš na to.. Já do práce chodila tak na půl, u nás to jde, dělala jsem něco z domova, občas tam na půldne zajela, abych se právě doma nezbláznila. Mám z dneška blbý zprávy - hcg kleslo, takže je to jasný. Mám vysadit Utrogestan a v pátek mám jít znovu na krev. Se asi bude čekat, jestli to odešlo samo nebo co vlastně. Kéž by samo, abych mohla brzy na ket, no.
@Vitalka píše:
Ahoj holky, tak jsem po odběru a mám 9 vajíčekmám fakt radost
![]()
![]()
tak to je pěkná úrodička, paráda ![]()
@Gabriela1234 tak to mě vůůůbec nebavilo. Ještě jsme na to měli chlapa z Akademie věd, který si myslel, že tohle je to nejdůležitější ![]()
@ceris to mě mrzí
Já už si taky přeju, abych mohla co nejdřív vysadit prášky. Zítra jdu na kontrolu
@ceris to je mi líto… jestli ta hodnota není nijak vysoká, tak by to mělo po vysazení léků odejít v klidu samo. Kolikátý jsi ten po KET? Při minulém biochemickém jsem vysadila léky (HCG ten den bylo asi 30 j.) a do dvou dnů jsem krvácela, jen to tedy první den dost bolelo. Tím nechci strašit, ale jen že nejsem na bolestivou MS zvyklá a toto mě zaskočilo. A když jsem se bavila s dr., tak říkala, že na další KET mohu jít hned, záleží jen na tom, jak se budu cítit, že kdybych nebyla ve stimulovaným cyklu a nebyla více sledována, tak bych o těhotenství prakticky vůbec nevěděla a pro tělo to není problém.
Holky, děkuju moc za podporu, už jsem to ořvala, teď jsem byla na fyzioterapii a moc mi to pomohlo, cejtím se líp i v těle. Holt napoprvé by to bylo velký štěstí no. Počkám na tu statistiku
Koukejte to teda někdo vzít za mě a otěhotnět teď ![]()
f-l-e-a: dneska hcg asi 120 (minulý čtvrtek 159), takže to kleslo asi jen o 30, tak nevím, jak rychle to půjde dolů, kéž by teda rychle. Jsem 18. den po ET. A právě poslední 4 dny jsem asi MS měla, nevím, příznaky fakt jak ms. Takže je ale teda možný, že se znovu rozkrvácím, po vysazení utg? že tamto ms nebyla a teprv přijde a s tím třeba embryo odejde? Asi jo, co. Teď v sobotu ještě během krvácení se mi zdálo, že ze mě vyšlo něco neobvyklýho (nebo jak to nazvat:)) A jak píšeš - bolet to může, no uf, to se teda netěším
Ale tak co už, vydržíme všecko, že jo ![]()
@ceris Jsi moc statečná. Obdivuji tě. A máš pravdu. Když chceme mimi, vydržíme „cokoli“ ![]()
Gabriela1234 Já vím, vidět jsem ho nemohla, ale myslela jsem tím, že ze mě odešel kus čehosi, co fakt normálně nevídám, při běžný menstruaci. Ale to může bejt klidně těma hormonama, co. Kus sliznice, co já vím. Fakt vtipný, jak tady řeším takovýhle pikantnosti
Tohle vyprávět někomu, kdo tohle nezažil, tak si asi ťuká na čelo.
Holky, fakt dík, pomohlo mi, že jsem vám to sem mohla jít napsat, že tak nějak tušíte, co se mi asi honí hlavou. Ale myslete na statistiku - zvýšila jsem teď šance ostatním
(černej humor je základ přežití ![]()
Jdu něco dělat do práce, radši, ať trochu vypnu.
Držte se a netestujte dřív, ať nejsou nervy zbytečně..
@ceris jo jo, černý humor, můj věrný společník. Co bysme si bez něj počaly
Jsme s Tebou
![]()