Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Janička 1211 asi jo. Když do toho není nijak chemicky zasahováno krom utrouše, tak by to měl být v podstatě přirozený cyklus. Si myslím.
@Tofik tak to bych teoreticky mohla testnout, ale kvůli manuálu nemůžu… ![]()
@Gabriela1234 týý jo, bratranec gynekolog, to se hodí. Žes to neřekla dřív
Já se těhotně už vůbec necítím, naopak je mi mizerně, pže mě bolí v krku a jsem unavená z nemoci. A test samo bílej ![]()
@Janička 1211 je zajímavý, že ty CARy mají různou dobu testování. Já jdu přesně po dvou týdnech
@Gabriela1234 s babi mě to mrzí
a ty se na testování vykašli, já bych také netestovala kdybych nezačala špinit, ale já se prostě těhotně necítím jen jinak tak divně a nechci prodlužovat nevyhnutelné.
@Tofik u nás se testuje za 14 dní od transferu. I když je třeba test negativní, prášky se nevysazují a další týden se jde na krev a UTZ. Je to prý pojistka.
@Gabriela1234 jo, to je pravda. Děda byl doktor, máma zdravotní sestra a je pěkně švihlá
Ale je to i tím, jak to kdo moc prožívá. A moje máma je typ, který na sobě pořád něco hledá.
@Janička 1211 tak já jdu na test i krev v jeden den. Tak to aspoň budu mít najednou. Tak na jednu stranu je dobře, že to hned nespláchnou po jednom testu.
@Gabriela1234 píše:
Těhotenské testy dostupné v lékárnách nebo drogeriích jsou v dnešní době velmi spolehlivé. Pokud tedy test ukazuje pozitivní výsledek, je velmi pravděpodobné, že jste těhotná. Na druhou stranu negativní výsledek s vysokou pravděpodobností znamená, že těhotná nejste. Toto však platí až při provádění testu alespoň týden po vynechání menstruace. I když výrobci slibují vysokou citlivost testu, nejsou výsledky získané dříve než týden po vynechání menstruace příliš spolehlivé a často jsou falešně negativní.našla jsem tohle…
Zítra mastim ráno na krev tak uvidíme co bude a nebude
jinak si myslím že testy jsou spolehlivé ![]()
Ahoj holky. Asi testujeme každá jinak, protože máme jinak dlouho mezeru mezi ms? Já jí mívám až mezi 30-35dni. A měla by přijít odedneška. No a čekat až budu mít týden zpoždění jak tam píšou, bych testovala až 20-25 po ET
Jak to je s tím UTG? On tedy zadržuje jak u koho tu ms? Já vůbec netuším jak působí na mě.
Já celkem snáším léky dobře.