Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bublina 83 @HankaAdelka ještě máte na testování dost času, ale chápu vás ![]()
@medmenka jsem si říkala, že jestli se má v úterý ukázat dvě čárky, tak teď už by mohl být aspoň dušík.
A ejhle ono sněhobílo..
To jsem si taky myslela ze bude aspon neco malo videt ![]()
@HankaAdelka ještě neházej flintu do žita, žádné lovení duchů, dej tomu ještě čas. ![]()
Oni neříkají jen tak že se má poprvé dělat test 14 den.
Holky nebuďte smutný, jak říká medmenka. Z moči to může být pozitivní později. Chápu, že jste nedočkavý, ale vydržte být v klidu ještě chvilku. Já bych nejradši zas netestovala vůbec
Asi bych sebou sekla, kdybych uviděla další bílej papírek. Test si udělám, až jednou budu mít těhu potvrzeno od doktora z krve ![]()
Ano, souhlasím s holkami. Žádné lovení duchů. Je to zbytečný stres. Vaše negativní zprávy na mě nějak začaly působit a začínám pochybovat… Asi vás do čtvrtka opustím…
Dnes mi volali výsledky z krve, kterou mi nabírali včera večer. HCG 15179 j., stouplo to za 12 dní z 912 j. Ale je mi jasné, že i když to vzrostlo, tak to není dobré, roste to málo. Dr. je dnes na horách, tak jsem jí dle domluvy psala sms a říkala, že mi pak dá ve volné chvíli vědět, co a jak. Ale asi možná ještě jeden kontrolní odběr, aby se vidělo, zda už to spíš klesá a nebo jen roste pomalu. Pak vysadit léky a doufat, že nebude nutná revize… Díky všem za podporu.
@f-l-e-a Málo? No vidíš a já bych řekla, že ty hodnoty jsou Krásné. Ale moc moc ti držím palečky.
Je zvláštní, co doktor to názor. Ale všichni říkají, že podle hodnot se to špatněppoznává. Spíše podle UZ.
Nebudeme delat zavery uvidime pristi tyden
prestavam lovit duchy ![]()
Treba je to nejaky louda
urcite to bude v poradku
drzim palce
@HankaAdelka to je právě ono, včerejší výsledek UTZ neodpovídal stáří. Byl tam jen prázdný gestační váček. Nejhorší je teď ta nejistota, zda se ještě upínat k nějaké naději. A nebo je lepší to samovolně ukončit a neprodlužovat trápení… Nechci vás tu tím zatěžovat, jen to kromě manžela nemám komu říct a je mi z toho smutno. Jsem z toho zmatená, zklamaná a v nejistotě. Tak se případně omlouvám.
@f-l-e-a Přesně tak. Proto tu jsme. Aby jsme se navzájem podpořili. Kdo jiný než my zde, nás může plně pochopit. Rodina tě sice podrží a pohladí, ale přeci jen to více pochopí ta, která si tím také prošla
Si pamatuji, že při dcerce mi taky nedokázali spočítat týdny podle UZ. A to jsem si myslela, jak je to jednoduché, když mají přesný datum „početí“
Hold se mimiskové vyvíjí podle svého.
No a když mi to nevyjde, nechám si příště dát dve, a když nevyjdou ty dvě tak pak tři
Ne, Kecám. Dvě stačí.