Transfer leden 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
6.2.16 12:49

@Bublina 83 @HankaAdelka ještě máte na testování dost času, ale chápu vás :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
6.2.16 12:55

@medmenka jsem si říkala, že jestli se má v úterý ukázat dvě čárky, tak teď už by mohl být aspoň dušík. :( A ejhle ono sněhobílo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 13:02

HankaAdelka

To jsem si taky myslela ze bude aspon neco malo videt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.2.16 13:06

@HankaAdelka ještě neházej flintu do žita, žádné lovení duchů, dej tomu ještě čas. ;)
Oni neříkají jen tak že se má poprvé dělat test 14 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
6.2.16 13:09

@Bublina 83 dej tomu ještě šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.16 13:16

Holky nebuďte smutný, jak říká medmenka. Z moči to může být pozitivní později. Chápu, že jste nedočkavý, ale vydržte být v klidu ještě chvilku. Já bych nejradši zas netestovala vůbec :? Asi bych sebou sekla, kdybych uviděla další bílej papírek. Test si udělám, až jednou budu mít těhu potvrzeno od doktora z krve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7781
6.2.16 14:20

Ano, souhlasím s holkami. Žádné lovení duchů. Je to zbytečný stres. Vaše negativní zprávy na mě nějak začaly působit a začínám pochybovat… Asi vás do čtvrtka opustím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
6.2.16 14:47

Dnes mi volali výsledky z krve, kterou mi nabírali včera večer. HCG 15179 j., stouplo to za 12 dní z 912 j. Ale je mi jasné, že i když to vzrostlo, tak to není dobré, roste to málo. Dr. je dnes na horách, tak jsem jí dle domluvy psala sms a říkala, že mi pak dá ve volné chvíli vědět, co a jak. Ale asi možná ještě jeden kontrolní odběr, aby se vidělo, zda už to spíš klesá a nebo jen roste pomalu. Pak vysadit léky a doufat, že nebude nutná revize… Díky všem za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
6.2.16 14:58

@medmenka snad máš pravdu ;) v mém případě až 16 den. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
6.2.16 15:05

@f-l-e-a Málo? No vidíš a já bych řekla, že ty hodnoty jsou Krásné. Ale moc moc ti držím palečky. :hug: Je zvláštní, co doktor to názor. Ale všichni říkají, že podle hodnot se to špatněppoznává. Spíše podle UZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 15:08

medmenka

Nebudeme delat zavery uvidime pristi tyden ;) prestavam lovit duchy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 15:11

f-l-e-a

Treba je to nejaky louda ;) urcite to bude v poradku :) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.2.16 15:13

Janička 1211

Jani neopoustej nas my uz nebudeme negativni :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
6.2.16 15:14

@HankaAdelka to je právě ono, včerejší výsledek UTZ neodpovídal stáří. Byl tam jen prázdný gestační váček. Nejhorší je teď ta nejistota, zda se ještě upínat k nějaké naději. A nebo je lepší to samovolně ukončit a neprodlužovat trápení… Nechci vás tu tím zatěžovat, jen to kromě manžela nemám komu říct a je mi z toho smutno. Jsem z toho zmatená, zklamaná a v nejistotě. Tak se případně omlouvám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
6.2.16 16:43

@f-l-e-a Přesně tak. Proto tu jsme. Aby jsme se navzájem podpořili. Kdo jiný než my zde, nás může plně pochopit. Rodina tě sice podrží a pohladí, ale přeci jen to více pochopí ta, která si tím také prošla :hug: Si pamatuji, že při dcerce mi taky nedokázali spočítat týdny podle UZ. A to jsem si myslela, jak je to jednoduché, když mají přesný datum „početí“ ;) Hold se mimiskové vyvíjí podle svého.
No a když mi to nevyjde, nechám si příště dát dve, a když nevyjdou ty dvě tak pak tři :mrgreen: :D Ne, Kecám. Dvě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí