Trapas na pohovoru...
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
To se obcas stane
ty personalistky uz pravdepodobne nikdy neuvidis, tak to neres. Chybama se clovek uci, priste se urcite lepe pripravis.
Kdyz jsem skoncila VS byla jsem na vyberovem rizeni na asistentku reditele. Vyberove rizeni melo nekolik kol-napsat dopis, prelozit ho do aj, ukoly na logiku a myslim ze i vypocty, pokud si dobre pamatuji. Pak nasledoval pohovor, pricemz kdyz uz se vse blizilo ke konci zacal nekdo na chodbe priserne rvat na nejakeho zamestnance. Poznamenala jsem neco lehce ve smyslu ze to je strasny, kdo se takto chova, a personaliste mi odpovedeli, ze to je pan reditel
misto jsem samozrejme nedostala, a z diskuzi na netu jsem pak zjistila ze pan reditel je nevychovany cholerik a prumerne mu asistenti vydrzi 6 mesicu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to bylo za tyhle peníze a chtějí 2 jazyky, tak bych to pustila z hlavy a možná byla ráda
U nás ve firmě nabízíme 150 Kč/h, neodborná brigáda, žádný extra požadavky, stačí základy angličtiny pro komunikaci se zaměstnanci, kteří nejsou z Česka. Firmy, co jsou kolem nás, nabízejí podobně.
Prosím anonym kvůli práci ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Děkuji všem za reakce![]()
Něco jsem rekla no. Ale moc ne.
Ale bylo mi líto hlavně těch dvou paní/slečen co vedly on-line ten pohovor
A já si připadala, ze si z nich dělám srandu
Což tak samozřejmě nebylo. A plýtvám jejich časemAle myslela jsem, ze to proste nějak půjde..
Njn poučení pro příště
Ale prý se do 14 dnů ozvou. Standardní otázky jestli bych mohla nastoupit k 15.8 a kolik si představují peněz.. a já řekla, ze po té katastrofě s němčinou tak 120.. což bylo myslím o 20 korun více než minimum co nabízeli.
Ségra se mě ptala zda mi rovnou řekly, ze se nechodím na tu práci. Což teda neřekly, asi neměly do srdce..
jakoze jsi se ztrapnila na pohovoru v cizim jazyce o praci za 100 na hodinu. Vymysli si lepsi storku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
jakoze jsi se ztrapnila na pohovoru v cizim jazyce o praci za 100 na hodinu. Vymysli si lepsi storku
Asi tak. Chce to jinou pohádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špatně jste mě pochopili
Já jsem nepsala ze nabízeli 100 Kč na hodinu
Ale ze to začínalo na rozmezí 100-120 korun na hodinu
A šlo to nějak k 250-270 za hodinu to už si nepamatuji
Každopádně při odpovídání na inzerát tam měl zájemce uvést jaký plat by si představoval
Vůbec nevím proč bych si tady vymyslela nějaké příběhy ![]()
- Citovat
- Upravit