Nepřekonatelné trapasy v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@00000000 no to určitě důvod není a nebyl. Ale asi takový trapas, že bych odešla ze zaměstnání, jsem neměla. Ale zažila jsem, že chytili zaměstnance při krádeži a protože to byl do té doby opravdu pracant a měl více než dobré vztahy s vedoucí, tak „bububu“ a hotovka. A on přišel druhý den do prácejá bych hanbou asi umřela!
tak tohle jsem taky zažila. Prodávala jsem několik let, sposta nových lidí se vystřídalo, taky se dost kradlo. Nakonec taky na zlodějíčka přišlo vedení, dokonce před všema zaměstnancema to musel uklidit zpět do regálu a vše se taky „smetlo pod stůl“,prostě dál tam pracoval a dál se ztrácely věci
jenže nikdy jindy ho pak už nikdo nenačapal.
PS:já myslela že jako „anonymní“ si zakladatelka, ted mi došlo že ne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás se často stávalo, že kolegové z kanceláří, které byly komplet prosklené procházeli napřímo přes zavřené prosklené dveře. Výhodu měly jen kolegyně s velkým poprsím, díky čemuž do skleněné výplně narazila dříve prsa než obličej.
- Citovat
- Upravit
V přítelově bývalé práci se jeden kolega na firemním večírku opil, heiloval přede všemi i před vedením a pozvracel se. Chatu kde se akce konala vlastní vedení, takže šéfová to po něm uklízela. Neodešel kvůli tomu. Přinesl kytku a omluvil se.
Tchynině kamarádce někdo nasr*l do taštičky s hygienickými potřebami. Záchod sdílí pouze tři kolegyně. Nakonec se jedna kolegyně přiznala, že tam pustila kamarádku a ta to udělala. Kolegyně to musela uklidit. Tenhle trapas nezpůsobila přímo zaměstnankyně, ale odnesla to za kamarádkou.
U obou případů mi zůstával rozum stát.
Anonym, nepíší pouze o sobě.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@00000000 no to určitě důvod není a nebyl. Ale asi takový trapas, že bych odešla ze zaměstnání, jsem neměla. Ale zažila jsem, že chytili zaměstnance při krádeži a protože to byl do té doby opravdu pracant a měl více než dobré vztahy s vedoucí, tak „bububu“ a hotovka. A on přišel druhý den do prácejá bych hanbou asi umřela!
U nás si kolegyně napůjčovala od různých lidí z oddělení dohromady tak 200 000 Kč a nevrátila ani korunu. Všem sehrála dojemné divadlo, před tím velká kámoška, takže nikdo to nikde nerozmazával a půjčil. No až se to jednoho dne provalilo, provalily se i dřívější exekuce. Já bych se hanbou propadla, kolegyně chodí do práce vesele dál, spoustě lidí nevrátila ani korunu a všem se klidně podívá do očí. Fakt nechápu, jak na to může mít někdo žaludek..
Prosím anonym nebo smazat.
- Citovat
- Upravit
Zeblila jsem v kanclu sedačku na chodbě, pak jsem to opilá milá hadrem a machala to holkam ve dřezu kde zrovna myly nádobí. Kamoska na stejne party poblila výtah, to uklízet šéf abstinent. Je to tak 8 let a furt se tomu rehtame
obě jsme tam zůstaly, ale exsefove se tomu nevychovne smáli taky ![]()
- Citovat
- Upravit
@00000000 no to určitě důvod není a nebyl. Ale asi takový trapas, že bych odešla ze zaměstnání, jsem neměla. Ale zažila jsem, že chytili zaměstnance při krádeži a protože to byl do té doby opravdu pracant a měl více než dobré vztahy s vedoucí, tak „bububu“ a hotovka. A on přišel druhý den do práce
já bych hanbou asi umřela!