Trápení s prdíky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7674
15.5.12 21:50

Nám pomohl jedině SabSimplex :palec: ,zabral asi za 2dny po první dávce,po 3.měsíci už nastal klid a pohoda,žádné kapky nebyly víc potřeba ;) !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.5.12 21:54

pritahovat nozicky, teply pecicky, koupel, noseni (hlavne na tygrika), probiotika (zaberou sice az po 10-14dnech, ale pomuzou), babycalm a kminovej odvar, na ten fakt nedam dopustit. Kdyz je nejhur, tak rektalni rourka.
Ale je fakt, ze jediny, co zabere na 100%, je az cas. Nas boleni briska pekne potrapilo, ale jak se blizime ke 3m, tak uz je to lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.12 22:11

Já nedám dopustit na Infacol!Stojí kolem 150kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4716
15.5.12 22:22

ahojky, tak my si s prdíky užily své, ale za nás radím kapičky Espumisan, dle mého Dr. vždy před každým kojením 5 kapek, minimálně však 5×denně, aby to prý mělo účinek a brát pořád, my to poctivě užívaly až doteď ;) . Jinak kapičky biogaia nekupuj, dle mého, jsou to vyhozené peníze…já je kupovala asi tak 3× po sobě, ty menší balení a efekt nula, pak mi došly a já zkusila koupit od Swiss laktobacílky baby, je to pro miminka od 0 měsíců do tuším 3 let, dávám na lžičku s odstříkaným mlíčkem 1× denně a nemáme žádný problém ani s kakáním ani s prdíky. Jinak nahřívat je jasné a cvičit s nožičkama také, ten nahřívací polštářek jsme zkoušeli jednou, tak nevím posoudit, zda a jak funguje.
Tak ať je brzy lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
15.5.12 22:40

Nám hodně pomáhalo nahřívání bříška - tresnove pecky a nekonečné cvičení nozickama… S teplým polštářem na bříšku se nám ale podařilo broučka dost často uspat. Taky jsme užívali Biogaia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
15.5.12 22:47

holky já se připojím k zakladatelce .. a mám otázku zkoušela jsem jednou rektální rourku a asi špatně vzdala jsem to .. vůbec jsem si nevěděla rady … tak bych prosila kdo ji používá o radu jak na to ? moc díky
jinak bříško taky nahříváme .. plně kojím a dávám espumisan a nenapadlo mě že ty rany co s něho jdou můžou být po něm a že po něčem může mít i jemnější prdíky :zed: :zed:
začne se vždy kroutit a pak to s něho vyletí jak se starýho chlapa až je mi ho líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
15.5.12 23:28

Já jsem dávala Infacol. Problémy nám začaly kolem 3týdne, pravidelně jsem jí dávala infakol asi měsíc a bylo po problému. Ještě jsme nahřívali a cvičili, taky se pořádně vyprdí v kyblíku. Sem tam když nás to chytne, tak dám dvě, tři kapátka a je zase po problému. Na ostatní přípravky jsem četla neúčinné recenze, ale na každé mimčo zabírá něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
15.5.12 23:34
@veruneska píše:
Nám hodně pomáhalo nahřívání bříška - tresnove pecky a nekonečné cvičení nozickama… S teplým polštářem na bříšku se nám ale podařilo broučka dost často uspat. Taky jsme užívali Biogaia.
Úplně to stejné,ale co pomohlo na 100% byl až čas,ve 3měsících si při přitahování nožiček uměl pořádně poprdet
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
16.5.12 08:44
@monamikmik píše:
holky já se připojím k zakladatelce .. a mám otázku zkoušela jsem jednou rektální rourku a asi špatně vzdala jsem to .. vůbec jsem si nevěděla rady … tak bych prosila kdo ji používá o radu jak na to ? moc díky
jinak bříško taky nahříváme .. plně kojím a dávám espumisan a nenapadlo mě že ty rany co s něho jdou můžou být po něm a že po něčem může mít i jemnější prdíky :zed: :zed:
začne se vždy kroutit a pak to s něho vyletí jak se starýho chlapa až je mi ho líto

ja namastim jak prcku, tak rourku bpanthenem a sup opatrne do prcky. Ze zacatku jsem se bala a zajela jen 2cm, ale tedkom… vklouzne tam tak, ze mi asi 3-4cm z rourky zustanou v ruce, zbytek ma malej v prcce a prdi a kajdi, jak o zivot :)

Nesmi to jit dovnitr na silu, abys mu neco neudelala se strivkama. Hezky pomaloucku krouzit (ja mezi palcem a ukazovackem) a jemne tlacit, kdyz malej tlacil proti, tak jsem chvilku pockala a zase sup kousek dovnitr … Melo by se s tou rorkou tak minutu vydrzet vevnitr a kroutit. Prcek, kdyz pak zatlaci, tak mu to jde pres tu rourku snaz ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
16.5.12 09:08

Ahoj, já jsem synovi dávala Sab a ten nám nepomohl, ale po třech měsících ho to opravdu přešlo - ale kruté tři měsíce, teď mám tříměsíční holčičku, od narození jí dávám Infacol - poradili mi to v porodnici - a musím zaklepat, že žádné bolení nebylo - nevím, jestli je to tím že je to holka, nebo Infacol pomáhá - jediné co - do plínek střílí, že by je prorazila,ale bez nějakých bolestí. Obě jsem krmila od narození umělým mlíčkem - kluka Nutrilonem a malou teď Bebou. Ať vám to brzy přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
16.5.12 13:45

No, taky jsem se chtěla zeptat, který z těch „odprďovačů“ nejvíce zabírá… máme vyzkoušený Espumisan a SabSimplex a ani jeden nám nepomáhá… tak teď asi zkusíme ten Infacol a mast pupík. U nahřívání pecičkami mi malá řve jak tygr a polohu tygříka taky nesnáší. Jedinné co nám trošku pomáhá se uklidnit je pohupování se na balonu s malou v náručí, ale to hold nevydržím moc dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.5.12 15:06

Maminky,v letaku Baby Calm je uvedeno od jednoho mesice ditete…myslite,ze je muzu dat tydennimu chlapeckovi????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
16.5.12 15:13

Ano můžeš, taky jsem se na to před 6měsíci ptala v lékárně i porodní báby a obě mě řekli, že ano. Jsou fakt dobré a čistě přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
16.5.12 18:41

Ahoj, nám po vyzkoušení všeho možného, zabrala kombinace Pupíku, kapek Lefax a laktobacily od Swis. Jinak předtím sem používala Espumisan a ze začátku pomáhal, ale po měsíci přestal účinkovat :nevim: držím palce, vydrž :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.5.12 18:48

Ahojky, už to tu někdo psal, ale to nahřívání bříška (sáček z peckami z třešní - mají v DM za rozumnou cenu) je opravdu dobré. U nás pomohla kombinace mátového krému Flatulin z lékárny a nahřátý sáček s peckami. Doktorka mi taky poradila masírovat i okolí rekta, což taky pomáhá. Jak tam masíruješ a kroužíš, tak ty prdíky jdou dobře ven :-) Jo, dobře vyprděné děťátko = spojojná celá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí