Trénink parkování na veřejném parkovišti

Anonymní
16.4.22 10:35

Trénink parkování na veřejném parkovišti

Ahoj všem, toto úterý mě čekají záverečky v autoškole. Celkem si věřím, ale rezervy mám s parkováním - konkrétně couváním dozadu mezi 2 auta. Od svého učitele jsem se až ke konci výcviku byla podívat na místo, kde budu praktickou zkoušku končit - je to extrémně malé parkoviště u parkovacího domu, a ještě k tomu mě nemine parkování mezi 2 auta. Je tam nutné si najet i trochu jinak, než jsem zvyklá a dost mě to děsí.
Vím, že štěstí přeje připraveným a manžel mě nabízel, že by tam se mnou večer zajel (to je to tam bez aut), ale já jsem „pripo.. v síni“, aby z toho nebyl průšvih. Jsou tam i kamery. Na druhou stranu je to placené parkoviště, nikdo tam večer nebude a mě by to psychicky pomohlo. Jinak trénuju našeho domu parkování, ale jak říkám, tohle by mi pomohlo. Možná to jen moc hrotím. Jeli byste si tam vyzkoušet?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1238
16.4.22 10:39
@Anonymní píše:
Ahoj všem, toto úterý mě čekají záverečky v autoškole. Celkem si věřím, ale rezervy mám s parkováním - konkrétně couváním dozadu mezi 2 auta. Od svého učitele jsem se až ke konci výcviku byla podívat na místo, kde budu praktickou zkoušku končit - je to extrémně malé parkoviště u parkovacího domu, a ještě k tomu mě nemine parkování mezi 2 auta. Je tam nutné si najet i trochu jinak, než jsem zvyklá a dost mě to děsí.
Vím, že štěstí přeje připraveným a manžel mě nabízel, že by tam se mnou večer zajel (to je to tam bez aut), ale já jsem „pripo.. v síni“, aby z toho nebyl průšvih. Jsou tam i kamery. Na druhou stranu je to placené parkoviště, nikdo tam večer nebude a mě by to psychicky pomohlo. Jinak trénuju našeho domu parkování, ale jak říkám, tohle by mi pomohlo. Možná to jen moc hrotím. Jeli byste si tam vyzkoušet?

Ja bych tam jela. Me nikdo v autoskole neucil parkovat a do dneska proste nezaparkuju a nebo u toho vypadam hodne zoufale :? Ale jak se znam, ucit se to v autoskole a pred zkouskami mit moznost to natrenovat primo kde bude zkouska probihat, trenovala bych celou noc :mrgreen: problem v tom nevidim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
16.4.22 10:39

Ve vašem autě není druhá sada pedálů, takže ti nebude mít kdo zabránit odřít nebo nabořit nějaké auto, pokud zazmatkuješ.
Pokud tam žádná auta nejsou a budeš se strefovat jen mezi čáry tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
16.4.22 10:42
@Anonymní píše:

Asi jo, jestli tam večer nejsou auta, a nehrozí, že bys nějaký odřela, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.4.22 10:47
@arinecka píše:
Asi jo, jestli tam večer nejsou auta, a nehrozí, že bys nějaký odřela, tak proč ne.

Protože osoba bez řidičáku řídit nesmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.4.22 10:52

Na veřejný parkoviště bych nejela, zvlášť pokud tam jsou kamery. Jela bych někam mimo město a silnici a trénovala tam.

• Citovat
  • Upravit
1785
16.4.22 10:53

Bez řidičského průkazu řídit nesmíš a když by vás někdo chytl, tak je prostě prů. ser.
Když už to risknete, tak parkuj samozřejmě na místo, kde nejsou auta, ať to nikomu neodřeš. Tvůj manžel tě totiž nemá jak zastavit, když nemá pedály navíc.

Ovšem nejlepší varianta je taková, že jestli si nejsi jistá, tak sis měla zaplatit hodiny navíc a jen parkovat a parkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34394
16.4.22 10:55
@Bubla Bůčková píše:
Protože osoba bez řidičáku řídit nesmí?

Tak neříkám jí, aby jela po silnici, tak to tak nedramatizuj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
16.4.22 10:57
@arinecka píše:
Tak neříkám jí, aby jela po silnici, tak to tak nedramatizuj ;)

Byla to řečnická otázka, chápu, ale celkem úsměvné, na co se jaksi při radách pozapomnělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
16.4.22 10:57

Jezdila jsem se synem trénovat na opuštěné letiště. A pak na plac, kde obvykle jezdí motokáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65678
16.4.22 11:00
@arinecka píše:
Tak neříkám jí, aby jela po silnici, tak to tak nedramatizuj ;)

jenomže parkoviště je součástí dopravy. Známý lehce popil, popojížděl jen na parkovišti, nabořil auto a přišel o řidičák. Když ho nebude ještě mít a něco tam naboří, tak k těm zkouškám už ani nemusí chodit, nedostane ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
16.4.22 11:01

Parkování se dá trénovat v jakémkoliv volném prostoru, stačí k tomu pár láhví a trefovat se mezi ně. Nemyslím si, že je nutné být přímo na místě činu.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
16.4.22 11:01

Ségra jezdila na takový plácek a parkovala mezi čtyři kužely. Vybrala bych si nějaké jiné parkoviště bez kamer nebo soukromý plac.

• Citovat
  • Upravit
34394
16.4.22 11:03
@Bubla Bůčková píše:
Byla to řečnická otázka, chápu, ale celkem úsměvné, na co se jaksi při radách pozapomnělo ;)

Já bych si troufla tvrdit, že skoro každý zkusil jízdu bez řidičáku. To veřejný parkoviště s kamerama asi není dobrý nápad, ale někde na nějakém větším prostoru, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
16.4.22 11:04
@vokishka píše:
jenomže parkoviště je součástí dopravy. Známý lehce popil, popojížděl jen na parkovišti, nabořil auto a přišel o řidičák. Když ho nebude ještě mít a něco tam naboří, tak k těm zkouškám už ani nemusí chodit, nedostane ho

A proto tam s ní bude manžel, který se v případě nutnosti přizná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze