Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše: Více
jujda, to je fakt intimní a delikátní problém, že jsi kvůli tomu anonymní ![]()
tak snad si kupte různé a degustujte, ne ![]()
fakt diskuse týdne
@tini píše: Více
no jedině, jinak že by se na takovou blbost někdo ptal anonymně na emiminu, mi přijde úplně divné
Zbytečný anonym. Ale ok. Tak zcela bez anonymu přiznávám, že mám ráda čokoládu i bonboniery.
Ale ne likérové. U nás o ně nikdo nestojí.
Tcháni koupili našim děckám adventní kalendáře v prosinci. Nějaký domeček. Tam byl mix ferrero, nějaké likérové atd. Mrch likérových bylo nejvíc. Jeden jsem omylem snědla. Pak se lupkako do misky za všechny tři děti, že ty pálivé (likérové nechtějí). Nikdo je nechtěl. Nesla jsem je do práce. Tam je někdo snědl.
U nás je oblíbená Tatiana, jak má oříšek. Nebo nugátová. Ferrero, Rafaelo. To není nikdy přešlap.
@Havlova píše: Více
také ne, třešně nejím, žádné,
ale moje matka je miluje, též miluje líkérové bonboniéry @Kelsey1,
já miluju Rafaelo a také ho na Vánoce vyrábím, zajímavé je, že dcera kokos nejí
Višně v čokoládě mám moc ráda. Dřív jsem neodmítla třeba marasku ale už je nějaká hnusná. Kolem všeho to jenom proletělo. Buď je tam náhrada čehosi nebo hnusný želé/pěna. Monschrei, ta je zatím nezkažená.
Miluju tohle a ještě jedny, jsou co vím, tak v Penny i Lidlu. Tam je mají levnější, teď asi za 79kč.
https://allegro.cz/…50a3c14957e2?…
A tyto
Ty višně klidně taky, ty tam mají taky, i když ne asi ty „pravé“, ale nevadí mi to. Všechny za stejnou cenu, a když v akci, tak za 35kč.
Příspěvek upraven 06.04.25 v 16:03
S Ferrero Mon Chéri určitě vedle nešlápneš, i když to nejsou třešně, ale višně.
![]()
@smile_xxx píše: Více
Ano, to je jediná bonboniéra, kterou jím.
Rafaelo je na mě moc sladké, Lindt koule taky, Figaro bych nedala do huby, Orion mi taky nechutná. ![]()
Nejsem vybíravá na čokoládu. Jen prostě poživatelné není nic, kde je cítit chlast, likér. To je nepoživatelné. Ale já nepiju alkohol. To je tím, že tu chuť nesnesu, neuznávám. Maximálně trochu rumu do krému nebo těsta. Ale to je zbytkové množství. Nic na chuť výrazněji, jak je v těch pralinkách atd.
Ahoj, s manželem docela ujíždíme na bonboneirách třešně v likeru. Znáte nějakou, která je za Vás fakt top? Rádi vyzkoušíme. Díky