Třešně v likéru - bonboniera

Anonymní
6.4.25 13:32

Třešně v likéru - bonboniera

Ahoj, s manželem docela ujíždíme na bonboneirách třešně v likeru. Znáte nějakou, která je za Vás fakt top? Rádi vyzkoušíme. Díky :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77130
6.4.25 13:35
@Anonymní píše: Více

jujda, to je fakt intimní a delikátní problém, že jsi kvůli tomu anonymní :cert:
tak snad si kupte různé a degustujte, ne :zed:
fakt diskuse týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
6.4.25 13:56

To zas bude pruzkum trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
6.4.25 13:58
@tini píše: Více

no jedině, jinak že by se na takovou blbost někdo ptal anonymně na emiminu, mi přijde úplně divné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.4.25 14:17

Zbytečný anonym. Ale ok. Tak zcela bez anonymu přiznávám, že mám ráda čokoládu i bonboniery.
Ale ne likérové. U nás o ně nikdo nestojí.
Tcháni koupili našim děckám adventní kalendáře v prosinci. Nějaký domeček. Tam byl mix ferrero, nějaké likérové atd. Mrch likérových bylo nejvíc. Jeden jsem omylem snědla. Pak se lupkako do misky za všechny tři děti, že ty pálivé (likérové nechtějí). Nikdo je nechtěl. Nesla jsem je do práce. Tam je někdo snědl.
U nás je oblíbená Tatiana, jak má oříšek. Nebo nugátová. Ferrero, Rafaelo. To není nikdy přešlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42428
6.4.25 14:20

Třešně v likéru nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77130
6.4.25 14:24
@Havlova píše: Více

také ne, třešně nejím, žádné,
ale moje matka je miluje, též miluje líkérové bonboniéry @Kelsey1,
já miluju Rafaelo a také ho na Vánoce vyrábím, zajímavé je, že dcera kokos nejí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
6.4.25 14:34

Višně v čokoládě mám moc ráda. Dřív jsem neodmítla třeba marasku ale už je nějaká hnusná. Kolem všeho to jenom proletělo. Buď je tam náhrada čehosi nebo hnusný želé/pěna. Monschrei, ta je zatím nezkažená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42428
6.4.25 14:34

Třešně miluju, ale né ty opilé. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39789
6.4.25 15:50

Miluju tohle a ještě jedny, jsou co vím, tak v Penny i Lidlu. Tam je mají levnější, teď asi za 79kč.

https://allegro.cz/…50a3c14957e2?…

A tyto

Ty višně klidně taky, ty tam mají taky, i když ne asi ty „pravé“, ale nevadí mi to. Všechny za stejnou cenu, a když v akci, tak za 35kč.

Příspěvek upraven 06.04.25 v 16:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36818
6.4.25 16:02

S Ferrero Mon Chéri určitě vedle nešlápneš, i když to nejsou třešně, ale višně. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
6.4.25 18:10
@smile_xxx píše: Více

Ano, to je jediná bonboniéra, kterou jím.

Rafaelo je na mě moc sladké, Lindt koule taky, Figaro bych nedala do huby, Orion mi taky nechutná. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
6.4.25 18:26

Nejsem vybíravá na čokoládu. Jen prostě poživatelné není nic, kde je cítit chlast, likér. To je nepoživatelné. Ale já nepiju alkohol. To je tím, že tu chuť nesnesu, neuznávám. Maximálně trochu rumu do krému nebo těsta. Ale to je zbytkové množství. Nic na chuť výrazněji, jak je v těch pralinkách atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí