Trestání ročního miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15416
6.12.25 09:29
@Anonymní píše: Více

Uz jen ten název diskuze zní hrozně. Ne určitě bych neplácala roční dítě, jak to někdo vůbec muze napadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5511
6.12.25 09:44
@Kipa22 píše: Více

Ježkovyvoči, to si pamatuju! Z toho mi celkem zatrnulo. 8o Chudák bylo mnohem déle v bříšku než venku a už na něj byly husté nároky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
6.12.25 10:08

@BeaL Tak to jsi špatně pochopila. Jen jsem popsala, jak to bude postupovat, když bude otec dál uplatňovat fyzické tresty. A že to sice „funguje“, ale za velkou cenu, za cenu pošramoceného vztahu k rodičům a narušení důvěry. Já i psů uplatňuju pozitivní posilování bez trestů a v podstatě s batolaty to není o tolik jiné. Místo trestů za špatné chování je lepší odměňovat za dobré chování. A odměnou může být i pozornost. Děti často zlobí jen proto, že si ověřily, že nežádoucí chování zaujme pozornost rodičů víc, než když dělají vše správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5977
6.12.25 10:14
@TRG píše: Více

No já jsem tu občas fakt vyděšená, co tu někteří píší a ještě to obhajují. Naposledy ta adopční matka, co se rozčiluje, že jí odebrali dítě se zlámanýma nohama, že musela cvičit Vojtovku a to bolí, tak nic neprovedla a nikdo to nechápe. Jen má dolámané nohy a všude hematomy a zasedla si na ní prý totiž ospoďačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
6.12.25 11:03

Myslim si o tom to, ze DETI SE NEBIJOU, NIKDY. Kdo sve deti bije je pro me v tomhle primitiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
6.12.25 17:14

Nebije se ani rocni batole (neni to uz prece miminko), ani starsi deti. A urcite se neuci bitim, ze se nebije. Stejne jako placat dite za placani by bylo spatne fackovat manzela za placani ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.25 00:19

Jak už bylo řeceno, manžela nakopnout do koulí a pak mu dát loket. A když např. nechá zvedlý prkýnko u WC, tak ho vzít a strčit mu hlavu do hajzlu, ať se naučí, že se to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16328
9.12.25 01:05
@Duše_jako_kaviár píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
Jsem to teď přečetla synkovi, ať ví, do čeho jde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5977
9.12.25 06:11
@Černá Madonna píše: Více

Já se té eakci nedivím. Trestat roční miminko, může jen agresívní trou.ba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí